Loredana Chivu și-a setat și ea ”rezoluții” pentru noul an: ”Nu vreau să mai aud de operații estetice!”

Publicat: 13 Dec. 2021, 11:51 Vedete

Anul acesta, problemele medicale s-au ținut scai de Loredana Chivu, după o intervenție eșuată de mărire a posteriorului. Au urmat 15 intervenții care să ”corecteze” problema, iar acum, la final de an, și-a propus o rezoluție pentru 2022: să stea cât mai departe de operațiile estetice! 

Fosta asistentă TV a rămas cu traume în urma operației eșuate de mărire a posteriorului. Loredana Chivu a făcut ulterior o serie de operații, în speranța de a-l  ”repara”. Însă procesul e departe de a se termina. Până acum a adunat 15 intervenții, iar medicii încă nu-i pot spune dacă sunt suficiente sau mai are nevoie.

Problemele prin care am trecut m-au speriat atât de tare încât nu mai vreau să aud nici măcar de operațiile estetice. Oricum nu mai am ce să-mi fac! Sunt mulțumită de cum arăt, iar dacă vreau să schimb ceva știu că există și alte metode. Sport, alimentație sănătoasă… Iar dacă, prin absurd, la un moment dat, aș vrea să-mi fac ceva, mi-aș face în străinătate și nu în România”, a declarat Loredana Chivu. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ce despăgubiri cere pentru posteriorul ”putrezit”

În urmă cu doi ani, Loredana Chivu și-a “renovat” posteriorul, printr-o intervenție de injectare fesieră. A repetat procedura și în aprilie 2021, doar că a fost un eșec total, în principal din cauza faptului că unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru „siliconare”.

Ulterior, fesele blondinei s-au “topit”, pur și simplu, iar între părțile implicate a început un proces dur, ex-asistenta TV cerând daune de 300.000 de euro.

În tot acest timp, Loredana Chivu încearcă, pe cât posibil, să-și continue viața și să-și “recupereze” posteriorul.

Publicat: 13 Dec. 2021, 11:51 Vedete
Pe aceeași temă