Aviz amatorilor! Ce fel de bărbat își dorește Loredana Chivu lângă ea: „Trebuie să-mi ofere multă atenție și respect”

Publicat: 19 Jan. 2021, 19:12 Vedete

Loredana Chivu atrage privirile oriunde ar merge, ceea ce s-a întâmplat zilele trecute și în Dubai, acolo unde și-a luat gașca de prietene și a petrecut așa cum se cuvine de ziua ei. Exclusiv pentru CIAO.RO, Loredana Chivu a povestit cum a fost în Dubai, cum se întreține pe timp de pandemie, dacă are sau nu iubit, cine o curtează și ce își dorește pentru ea!

Cum a fost pandemia pentru tine până acum și cum te-ai ținut departe de coronavirus?

Pandemia pentru mine nu a fost atât de grea, cum poate a fost pentru alți oameni..nu am avut coronavirus, nici eu, nici familia mea, am făcut aproximativ 10 teste care au ieșit negativ…în schimb am avut alte probleme de sănătate despre care nu vreau să vorbesc..și din punctul ăsta de vedere pot să spun că 2020 a fost un an greu pentru mine.

Ți-ai serbat ziua de naștere în Dubai? Ai plecat cu iubitul sau cu prietenele tale? Cât stai acolo?

Mi-am serbat ziua de naștere în Dubai, mi-am dorit să mă rup de toate problemele și să fie ceva deosebit. Mi-am luat fratele și prietenele și am petrecut cea mai frumoasă aniversare a mea în Dubai. În fiecare zi, am fost în altă locație. La White Dubai, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume, au ridicat steagul României și mi-au urat „La mulți ani”, în limba noastră. S-a oprit muzica și mi s-a cântat „Happy Birthday”, și au venit șampanii, tort .

Ai fost în Dubai împreună cu Ana-Maria Mocanu și Simona Trașcă. Ați avut parte și de peripeții? A sunat alarma de incendiu, ce s-a întâmplat la hotel?

Eu dormeam în timp ce s-a întâmplat, a fost doar un exercițiu al pompierilor în bloc și doar atât. Panica asta de care se vorbește a fost practic inexistentă.

Ce ai făcut în perioada asta dacă nu au mai fost evenimente? Cum te-ai susținut financiar? Ți-a fost greu, ți-a fost ușor? Ce mai urmează profesional vorbind pentru tine?

În perioada în care nu am avut evenimente am avut diverse contracte de imagine, videoclipuri, ședințe foto. M-am descurcat destul de bine, mulțumesc lui Dumnezeu!
Profesional lucrez la o afacere personală, încă nu este totul pus la punct! Este în domeniul fashion, fac haine. Sunt ideile mele, am mai avut atelier de haine la care am renunțat și mi-am dorit să-mi fac din  nou de la zero afacerea mea. Despre asta e vorba.

Care a fost cea mai nebună propunere care ți s-a făcut până acum? Ești o femeie frumoasă și știm că ești curtată zilnic!

Nu știu care a fost cea mai nebună propunere, nu prea dau curs la așa ceva, este adevărat, sunt o femeie curtată și poate de aceea sunt foarte pretențioasă.

Ești liberă acum sau într-o relație?

Sunt o femeie liberă, nu am nici o relație, cred că totul vine de la sine la momentul potrivit!

Dacă nu ai iubit, cum ar trebui să arate bărbatul care să te cucerească și să rămână alături de tine toată viață? Ai un anumit prototip?

Bărbatul care ar putea să ajungă la inima mea trebuie să aibă un caracter puternic, un suflet frumos, să îmi ofere multă atenție și respect!

Există vreun bărbat cunoscut care te curtează asiduu în momentul de față? 

Mă curtează tot felul de bărbați, cunoscuți, mai mult sau mai puțin! Nu duc lipsă de atenție din punctul acesta de vedere.

În ce relații ai rămas cu Leo de la Strehaia?

Despre Leo nu am nimic de spus, nu am avut, nu avem și nu vom avea niciun fel de relație!

Ai făcut compromisuri mari pentru relațiile pe care le-ai avut?

Nu știu la ce te referi când spui „compromisuri într-o relație”, pot doar să spun că atunci când iubesc dăruiesc totul și sunt extrem de atentă cu bărbatul de lângă mine!

S-a tot scris că ai încercat să îți iei viața la un moment dat, cu niște pastile. Cum ești acum în ceea ce privește acest aspect? Ai apelat vreodată la ajutorul unui psiholog?

Nu am încercat să-mi iau viața niciodată cu intenție, am făcut niște greșeli dacă pot să le numesc așa, din dorința de a mă rupe puțin de realitate și de a dormi mai mult. Am exagerat cu pastilele, un gest extrem care m-a dus la spital, dar am trecut cu bine peste perioada aceea. Sunt o femeie puternică din toate punctele de vedere, m-am maturizat frumos și mi-am învățat fiecare lecție!

Cât ai câștigat cel mai mult la un eveniment până acum?

Am câștigat foarte mult la evenimente, nu pot da o sumă. Abia aștept să îmi reiau activitatea, îmi lipsește interacțiunea cu publicul.

Ce îți dorești pentru tine în 2021?

Pentru mine în 2021 îmi doresc sănătate, că în rest le pot face singură pe toate.

În privința schimbărilor fizice, estetice, este ceva ce îți dorești în mod special să mai schimbi sau ajustezi la tine?

Nu îmi doresc să ajustez nimic la mine, consider că sunt varianta mea cea mai bună!

Îți lipsesc proiectele TV? Ai mai primit propuneri în acest sens?

Am primit multe oferte în televiziune pe care le-am refuzat din diverse motive. Dar niciodată nu am dispărut definitiv de pe micul ecran. Onorez invitații la diverse emisiuni.

Nu ți s-a spus că semeni cu Bianca Drăgușanu? Dacă da, te deranjează asemănarea cu ea?

Mi se mai spune, dar nu mi se pare, suntem două femei diferite… Niciodată nu mi-am dorit să arăt ca nimeni, decât să fiu cea mai bună variantă a mea. Bineînțeles, Bianca este o femeie foarte frumoasă.

 

 

 

Publicat: 19 Jan. 2021, 19:12 Vedete
Pe aceeași temă