Liviu Vârciu, probleme mari cu Ares! Câinele i-a distrus curtea și ceasurile: „Se dădeau lupte, se mușcau unul pe celălalt”

Publicat: 30 dec. 2022, 10:50 Autor: Dora Bazavan Vedete

Liviu Vârciu, probleme mari cu Ares. Liviu Vârciu e mare iubitor de animale și și-a dorit un Cane Corso dar a fost nevoie de timp și răbdare pentru a-l putea dresa, așa că a apelat la un specialist.

Instructorul canin Mihai Nae s-a ocupat să rezolve problema arzătoare cu câinele lui Vârciu care nu vroia deloc să îl asculte. Ba i-a distrus curtea, ba ceasurile, a fost o adevărată aventură. Acum însă, câinele lui Vârciu este demn să obțină chiar și titluri de campion. Și de asta ne asigură cel care a fost responsabil cu dresajul.

Liviu Vârciu, probleme mari cu Ares

“Acum aproape 2 ani l-am cunoscut pe Liviu Vârciu care m-a contactat la îndemnul lui Pepe. Era supărat pe Ares pentru că nu îl ascultă deloc. Ares este un nebun de Cane Corso dar și un exemplar superb, care i-a distrus curtea, a reușit să îi distrugă și vreo două ceasuri. Plimbările erau aventuri reale demne de a face o comedie de succes. Se dădeau lupte, se mușcau unul pe celălalt. Pepe îmi este unul dintre prietenii de suflet care mi-a spus că o să mă distrez tare cu cei doi. Totuși nu am crezut că va fi așa. E greu de explicat cât de amuzante erau telefoanele de disperare ale lui Liviu când îl supără superbitatea de cățel”, ne-a povestit dresorul de câini al vedetelor, Mihai Nae.

“Cu timpul am reușit să potolim cățelul și încă muncim ca relația dintre ei să fie una echilibrată. Am câștigat un prieten desăvârșit. Liviu Vârciu este unul dintre oamenii pe care mă pot baza la orice ora și care știu că va fi întotdeauna un prieten sincer și prezent.
Am planuri pentru următorul an. Și spun acum pentru prima dată. Sunt sigur că în următorul an Ares va avea titlul de campion România. La fel și Lunna frumoasa femelă de Cane Corso a Oanei Roman și a lui Marius Elisei.

Câinele i-a distrus curtea și ceasurile

Acum Liviu se bucură de un cățel care merge la pas și execută comenzile elementare de șezi, culcat. Am reușit performanța de a îl convinge pe Ares să îl aștepte în fața magazinului dar să facă și pază în curte. Am început o serie de filmări stil podcast în care putem vedea schimbările frumosului exemplar de Cane Corso în relația cu stăpânul său Liviu Vârciu”, ne-a povestit, mândru de reușitele sale, instructorul canin și artistul Mihai Nae.

Mihai Nae a colaborat cu mai multe vedete cunoscute de la noi pentru a le dresa animalele de companie, precum Ruby, Pepe, Daniela Gyorfi, Oana Român, Paula Seling, Amna, Valeria Arnăutu, Raluca Tănase, Sonia Trifan, Alexandra Ungureanu și Livia Graur.

Publicat: 30 dec. 2022, 10:50 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă