Prin ce dramă trece cel mai cunoscut dresor canin al vedetelor, Mihai Nae! De ce nu își poate ajuta cățelul! Ginioanele se țin scai de el!

Publicat: 15 feb. 2021, 16:42 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cel mai cunoscut instructor canin de la noi și dresorul de câini al vedetelor, Mihai Nae, cunoscut de altfel și în lumea muzicii, are câteva probleme cu doi dintre câinii săi de acasă.

Mihai Nae, trece de fapt printr-o adevărată dramă de când a aflat că Donna, unul dintre câinii săi de suflet are cancer și nu se știe când și cum va putea fi tratată.

“Donna este unul dintre câinii mei de suflet. Un câine calm cu o bunătate pe care o poți observa fără să fii cunoscător de câini. A fost foarte sănătoasă până la vârsta de 11 ani și 2 luni. Necazul a început pe data de 23 decembrie când a început să se înroșească ochiul drept foarte tare până când pupila nu se mai vedea. A început să se umfle. Am mers la doctor. Acesta mi-a spus că are o infecție în organism. Nu am crezut. Am consultat medicul meu și mi-a confirmat că este un cancer. A fost un moment greu pentru mine, mai ales că Donna nu se simțea deloc bine. Era aproape inertă. După 9 zile de spitalizare și-a revenit. Putea mânca, se plimba, ochiul a revenit la normal însă acea umflătură din zona obrazului nu a dispărut. Am apelat la mai mulți medici care i-au spus că soluția lor era eutanasia. Nu concep să decid eu ultima zi sau ultima secundă a celui ce mi-a fost prieten și alături de care am primit premii și am ieșit și campion în repetate rânduri”, povestește Mihai Nae pentru Ciao.ro.

“Donna este mama a doi câini care au ieșit campioni de club în două țări. Mulți mi-au spus că e dovadă de egoism. Eu nu cred asta. Încă încercăm să luptăm cu asta și cu ajutorul lui Dumnezeu să depășim acest moment greu măcar pentru o perioadă. Sunt dezamăgit de cei mai mulți medici din România și este dezamăgitor când mă gândesc că nici pentru oameni cel mai probabil lucrurile nu stau diferit”, a mai adăugat Mihai Nae.

Dresorul canin a lucrat cu numeroși câini ai vedetelor, printre care Pepe, Paula Seling, Mihaela Tatu, Valeria Arnăutu, Daniela Gyorfi, Raluca Tănase – Bambi, Sonia Trifan, Amna, Mariana Calfa, Livia Graur și, mai nou, Ruby și Oana Roman.

De altfel, Mihai Nae are necazuri și cu un alt patruped, Umbra, câinele actor, în vârstă de 5 ani. Deși credea că acesta are entorsă, a descoperit foarte târziu că de fapt suferă de ruptură de ligament încrucișat. “După mai multe consultații și păreri ale unor doctori, o voi opera pe Umbra la Dr. Horia Elefterescu, în București, el fiind unul dintre cei mai buni medici ortopezi, primul care a operat displazia de șold din România”, a mai spus dresorul de câini al vedetelor, Mihai Nae, care se pregătește să lanseze în curând o nouă piesă, o colaborare muzicală inedită.

 

 

Publicat: 15 feb. 2021, 16:42 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă