VIDEO! Liviu Varciu mai vrea un copil si ar face orice sa fie baiat! Metoda inedita prin care spera el sa aiba un baiat de data asta!

Publicat: 25 iul. 2019, 10:33 Autor: D. C. Vedete

Cu doua fete si un trecut de macho, Varciu si-ar dori si un baiat care sa-i calce pe urme si sa fie un cuceritor asa cum a fost el.

Liviu Varciu mai vrea un copil si ar face orice sa fie baiat! Liviu Varciu are doua fetite si este un tatic foarte fericit iar acum se gandeste serios la viitorul sau si spune ca si-ar mai dori inca un baiat.

Dupa ce le are pe Carmina si Maria, Varciu este decis sa nu se opreasca aici si stie exact ce vrea: „Ce-o vrea Dumnezeu dar sa faca pipi la gard si armata!” a fost gluma prin care a spus ca si-ar dori un baiat. Se pare ca in grupul lui de prieteni problema asta este una destul de presanta pentru ca si Pepe tot fete are si si-ar dori si el un baiat dar nu prea stiu exact ce trebuie facut ca sa reuseasca. Pus pe glume Varciu i-a explicat lui Capatos ca are el o metoda prin care zic „batranii” ca ai putea sa faci baiat, sa-ti lasi unghiile la picioare sa creasca.

„Nu ma opresc la doi copii. Mai vreau. Mai mi-ai zis ca sunt batran, dar nu. Inainte ca rusii. Nu stiu ce-mi ofera viitorul, in momentul asta suntem foarte bine, fii-mea e foarte bine. E si frumos e si greu. E frumos dar si stresat asa putin, nu stii ce are.” a povestit el despre fetita sa care in septemrie implineste 2 ani.

Liviu Varciu mai vrea un copil si ar face orice sa fie baiat!

Unul dintre cele mai amuzante episoade dintre Varciu si Pepe a fost atunci cand pentru putin Pepe a crezut ca va avea baiat si l-a sunat pe Liviu sa faca misto de el: „Pepe a ras de mine cand a aflat ca iar am fata. Maria, fata lui Pepe, trebuia sa fie baiat. Si mi-a zis, bai ca esti fraier. Pampalaule. Sa vezi ce vine baiatul meu si o sa vezi ce va face la fetele voastre, sa vezi ce vi le ia, na, cum a zis el acolo. Dupa 6 sau 7 saptamani ma suna si imi spune: „Auzi fratioru meu, ia mai zi-mi o data cum e cu fata ca nu stiu”. Si al doi-lea copil tot fata a fost si la mine la fel.”

Gluma pe care a facut-o vis a vis de metoda pe care a auzit-o el din popor ca ar functiona ca sa faci baiat, Varciu a glumit: „Am mai intrebat si eu in piata ce trebuie sa faci ca sa faci baiat. Cica sa-ti lasi unghii la picioare ca sa ai aderenta la sol. Ba nu vorbesc tampenii. Sa nu aluneci asa ca o lebada in calduri.”

Publicat: 25 iul. 2019, 10:33 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă