Liviu Varciu are o noua afacere! S-a imprumutat de bani pentru a deveni… carciumar!

Publicat: 24 mai 2018, 14:29 Autor: D. C. Vedete

Vedeta de la Antena 1 are o noua misiune pentru vara anului 2018!

Liviu Varciu are o noua afacere! A imprumutat o suma de bani de la Nea Marin si si-a deschis carciuma. Locatia se afla in statiunea Mangalia si spera sa dea lovitura cu ea. Banii au fost imprumutati de la celebrul Nea Marin. Mobilierul a fost imprumutat de la un prieten de-al lui Varciu. Ajutor este Andrei de la Alb-Negru, cel cu care a fost la Asia Express. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Nea Marin i-a lansat provocarea lui Liviu Varciu si el a acceptat-o! Acesta a devenit carciumar si toata activitatea lui din aceasta vara va fi filmata. Asa cum v-ati dat seama, este vorba de o noua emisiune tv. Momentan, productia nu are niciun nume. Este o continuare a emisiunilor Serviti, va rog si Poftiti la munca!

”Nea Marin a primit ”moștenire” un local deja existent, 10.000 de lei și un stoc de mâncare și băutură în valoare de 6.000 de lei pentru a-și dovedi măiestria de patron de local”, au dezvăluit surse din Antena 1, conform libertatea.ro.

Liviu Varciu are o noua afacere!

Liviu Varciu are o noua afacere!Cu toate ca nu are bani pentru aceasta afacere, Liviu Varciu s-a descurcat. A imprumutat un gratar modern de la un prieten. A mai luat si mobilier de la acelasi barbat, patron de terasa. Nea Marin i-a imprumutat 4.000 de lei pe care ii va folosi pentru prima aprovizionare. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Liviu Varciu are o noua afacere!”Când filmările se vor termina, producătorii vor face casa și vor vedea cine este mai priceput în afaceri. Vârciu sau nea Marin. Încasările vor stabili câștigătorul. Tot la final, fiecare dintre ei va trebui să-și plătească datoriile și apoi va opri profitul. Dacă va exista”, au adăugat sursele sus citate.

Liviu Varciu are o noua afacere!Evident, cele doua vedete – Liviu Varciu si Andrei – nu vor lucra singuri. Vor avea ca ajutoare, la fiecare editie, cateva vedete. Pentru primul episod au fost contractati deja Sânziana Buruiană, Minodora, Pepe și Romică Țociu.

Publicat: 24 mai 2018, 14:29 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă