Scandal monstru in lumea vloggerilor! Andra Gogan, desfiintata de Selly si Mimi dupa ce a scos o piesa in care ii critica! VIDEO

Publicat: 24 mai 2018, 11:47 Autor: D. C. News 3

Toate reactiile si filmuletele cu scandalul dintre cei 3 de pe Youtube le gasesti la finalul articolului

Andra Gogan scandal pe Youtube cu vlogerii Selly si Mimi! Fierbe Youtube-ul oameni buni si este un scandal despre care foarte putina luma din media stie. Influencerii generatiei de maine sunt in plin razboi si se pare ca nicio publicatie mare nu a observat.

Daca s-ar fi intamplat asta cu vedetele din TV, de dragul comparatiei, e ca si cum s-ar fi certat Andreea Esca cu Dan Negru si Smiley in direct in cel mai urat mod posibil, doar ca sa va faceti o impresie despre amploarea evenimentelor. Si sunt implicati milioane de pusti care urmaresc aceste canale, deci audienta este impresionanta.

De unde a inceput totul?

Andra Gogan, una dintre Youtube-ritele cunoscute din Romania, cu o comunitate uriasa de urmaritori tocmai a lansat un videoclip impreuna cu fratele sau Razvan Gogan in care ataca frontal inca din primele versuri alti influenceri de pe Youtube. Asa cum era de asteptat reactiile au aparut imediat.

Melodia “Stricati o generatie” este in acest moment numarul 1 in Trending pe Youtube si a depasit deja 2 milioane de views, deci toata lumea care conteaza pentru ei au aflat despre acest scandal.

Andra Gogan scandal pe Youtube cu vlogerii Selly si Mimi!

Cei vizati de Andra Gogan sunt Selly si Mimi, doi Youtube-ri care au comunitati de peste 1 milion de fani iar din versurile piesei se poate intelege clar ca postarile celor doi sunt frivole si jignesc audienta tanara care le urmareste. Principalul repros fiind faptul ca Selly si Mimi influenteaza si “educa” negativ tanara generatie.

Raspunsul celor din urma dar si al altor Youtube-ri a venit la doar o zi dupa si filmuletele cu reactiile au fost la fel de urmarite ca si piesa oficiala. Spre exemplu doar reactia lui Selly a facut 1 milion de views.


De ce este important?

Din cate se pare cei doi vizati de piesa se apara cu textul: “noi facem entertainment nu educatie” si ca multe din clipurile lor sunt “caterinci” pe care comunitatile lor le inteleg ca atare si ii influenteaza negativ in niciun fel. Trebuie sa stiti ca pustii din ziua de astazi din toata Romania urmaresc foarte putin televiziunea si extrem de mult diferite canale de Youtube. Detinatorii acestor canale sunt vedete de o anvergura uriasa pentru cei mici.

Cine este Andra Gogan

Andra Gogan a fost asistenta Simonei Gherghe la emisiunea Acces Direct de la Antena 1 dar a devenit cunoscuta dupa ce a fost in semifinala “Romanii au talent”. Canta de la varsta de 3 ani si a fost vocea pentru mai multe personaje Disney in desenele animate traduse in romana. “Printesa Sofia” si “Doctorita Plusica” sunt doar doua dintre personajele cunoscute copiilor in spatele carora a stat vocea ei

Publicat: 24 mai 2018, 11:47 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă