Liviu Guță a slăbit 11 kilograme într-un timp record. Motivul este hilar! ”Îmi venea să plâng când mă …”

Publicat: 30 Oct. 2021, 19:37 Vedete

Artistul nu este încă implicat în nicio relație dar până atunci se ocupă doar de el, ca să arate bine și să mai dea jos câteva kilograme. Cum a reușit și ce dietă a ținut, Liviu Guță a povestit pentru CIAO.RO!

Ce te-a determinat să ții cură de slăbire?

 Am slăbit pentru că nu puteam să mă încalț de burtă. Îmi venea să plâng când mă încălțam!

Câte kilograme ai reușit să dai jos?

În 8 zile am slăbit 11 kilograme. Am băut numai lichide, deci nimic altceva. Te trezești dimineața, să zicem un 8, cu indulgență, bei un pahar mai înalt cu apă caldă și cu o lămâie stoarsă, un lime, apă să fie călduță, amesteci puțin, apoi o bei. În ghilimele, între mese, bei o cană mare de ceai verde, fără zahăr, fără nimic. Nu mai bei cafea, nu mai bei nimic. Apoi, la ora 13 trebuie să fierbi 4 cepe, 4 roșii și un sfert de varză. Eu am cumpărat acum varză roșie și o pun direct, întreagă. Beau numai zeamă de la fiertură asta! La ora 17.00 bei apoi ori un fresh de morcovi, ori de grefă sau portocale, o cană și atât. Este o rețeta făcută de mine, că  merg doar la sala de mese.

Câte kilograme ai acum, în urma dietei?

Acum am 90 de kilograme, dar mai am de dat jos! Și vreau să precizez un lucru. Înainte să țină cineva dieta asta ar trebui să consulte un medic, poate e vreunul  bolnav cu inima, sau ceva. Eu nu mai am nimic, pe mine mă doare locul unde am avut ficatul (râde)!

Și acum urmează să îți schimbi garderoba?

Deocamdată nu.

Liviu, dar de ce ești singur? 

De Depeche Mode! (râde) Pentru că mi-e frică de femei, deocamdată, mi-e frică să mai am o relație, stau bine acum și stau pentru că abia am ieșit din a doua!

Copiii tăi cum sunt?

Copiii sunt bine! Ne vedem aproape zi de zi.

 

 

Publicat: 30 Oct. 2021, 19:37 Vedete
Pe aceeași temă