BOMBA! Lili Sandu ii ia locul Ilincai Vandici la Kanal D! Anuntul tocmai a fost facut! Cand va aparea pe micile ecrane

Publicat: 10 Jan. 2019, 16:32 Vedete

Incepe Exatlon Sezonul 3 si revine pe post si emisiunea care completeaza Exatlonul dupa fiecare editie.

Lili Sandu ii ia locul Ilincai Vandici la Kanal D! Anuntul tocmai a fost facut! Lili Sandu, fosta concurentă a show-ului Exatlon sezonul doi, va fi coprezentatoarea lui Vladimir Drăghia la emisiunea „Fan Arena”.

Emisiunea „Fan Arena” revine saptamana viitoare la Kanal D imediat dupa inceputul Extalonului Sezon 3, de la ora 23:15. De data aceasta Vladimir Draghia nu o va mai avea colega de platou pe Ilinca Vandici, ea fiind inlocuita de Lili Sandu, fosta concurenta la Exatlon. Ilinca Vandici a fost mutata de la ceasta productie pentru ca a început filmările pentru noul sezon Bravo, ai stil! Emisiunea de fashion va fi reprogramată în grila Kanal D, după debutul FanArena. Se va vedea de miercuri până sâmbătă, de la ora 23:00. Show-ul prezentat de Ilinca Vandici a debutat la finalul anului și era programat de luni până joi, de la ora 22:30

„Ma bucur sa ma intorc pe micile ecrane si sunt o norocoasa ca fac parte din echipa Kanal D. Exatlon a fost pentru mine o experienta extraordinara, iar ceea ce am trait acolo voi tine minte, cu siguranta, toata viata. Eu am fost si sunt fan Exatlon si nu se putea un loc mai potrivit pentru mine, in care sa ma bucur de acest show fenomen.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Jan. 2019, 16:32 Vedete
Pe aceeași temă