Liftingul temporar de posterior, cea mai noua si periculoasa procedura. Multe tinere o aleg fara sa stie riscurile VIDEO

Publicat: 09 Jul. 2019, 16:26 Beauty & Style

Desi apar tot mai multe metode de marire a posteriorului, nu toate trebuie testate pe propria piele, spun specialistii.

La o prima vedere, liftingul temporar de posterior nu implica atat de multe riscuri pentru organism. Fata de alte proceduri estetice care au ca efect un posterior bombat precum al lui Kim Kardashian, pare o alegere mai sigura.

In realitate, e o tehnica nu tocmai placuta, in urma careia oricine poate ramane cu rani severe si arsuri puternice ale pielii. Implica folosirea uneia sau a mai multor venuze, de dimensiuni mai mari, cat sa acopere toata zona intima. Si-a facut liposuctie la abdomen si si-a injectat grasimea in posterior! 

Liftingul temporar de posterior

Punerea in practica a ventuzelor pentru diverse afectiuni inca e folosita in multe locuri de pe glob. Insa, tinerele care isi doresc un posterior mai generos au ajuns sa apeleze la ventuze incalzite direct la flacara. Cand dispozitivul atinge suprafata pielii, pot sa provoace arsuri.

Liftingul temporar de posterior, cea mai noua si periculoasa procedura

Exista si cele care nu stiu ca se expun unor riscuri foarte mari, atunci cand aleg tehnica de sculptare a posteriorului. Aceasta a devenit tot mai in voga, in ultima perioada. Multe tinere, precum si cea din imagini, a ales sa-i fie pusa in aplicare. Imaginile au devenit virale la scurt timp, dupa ce au fost postate si pe Twitter.

Filmuletul a fost catalogat drept unul socant de catre internauti. Se crede ca procedura a fost pusa in aplicare intr-un salon din Maroc. Liftingul temporar de posterior e realizat in doar cateva secunde, iar diferentele sunt intr-adevar considerabile. Schimbarea dorita de cea aflata pe masa de interventie poate fi considerata una de succes. A cheltuit 50.000 de dolari ca sa se transforme intr-o papusa Barbie

Totusi, inainte sa fie supusa tratamentului considerat revolutionar, tinerei din filmulet i-a fost aplicata o masca direct pe piele, pentru a nu suferi efecte secundare nedorite. In videoclipul cu pricina, in cele 90 de secunde de filmare se pot vedea cateva flacari de mici dimensiuni, care ajung sa fie pompate direct pe pielea femeii.

Imediat ce cupa de mari dimensiuni e data la o parte, se vede ca posteriorul tinerei pare inflamat, dar si ca pare ca trece prin dureri mari, de dragul frumusetii. Tehnica de vacuum duce si la vase capilare sparte, dar si vanatai uriase.

sursa: thesun.co.uk

Publicat: 09 Jul. 2019, 16:26 Beauty & Style
Pe aceeași temă