Lidia Buble, nașă pentru micuța Lidia: „Simt că este ca și fata mea!”

Publicat: 30 Jan. 2019, 15:10 Vedete

Emoții mari pentru Lidia Buble și Răzvan Simion care, la inceputul lunii februarie 2019, vor fi nasi de botez pentru o fetita superba numita Lidia.

Cei doi îndrăgostiți se pregătesc pentru marele eveniment care va avea loc pe 3 februarie. Cei doi vor deveni părinți spirituali pentru micuța Lidia, fiica unor prieteni foarte buni. În seara în care Răzvan Simion a inaugurat Shambala, Lidia ne-a povestit câte ceva despre evenimentul pentru care se pregătește intens în această perioadă.

„O, am emoții mari! Este prima mea fină, sper să mă descurc. Noi ne cunoaștem, ne iubim, simt că facem parte din aceeași familie. Pe micuță o cheamă Lidia, i-au pus numele după numele meu. O iubesc atât de mult. Simt că este ca și fata mea.”, declară artista.

Lidia Buble, nasa de botez pentru Lidia

„Sigur, îmi doresc să devin mamă, însă nu vreau să forțez lucrurile. Îl las pe Tata de Sus să hotărască!”

În ciuda programului foarte încărcat, Lidia Buble își ia foarte în serios rolul de părinte spiritual și petrece foarte mult timp cu micuța. ”Lidia îmi este foarte apropiată. Ne iubim foarte mult. I-am făcut deja băiță, am schimbat-o, i-am dat să mânânce. Ieri am și dormit două ore cu ea. Este minunată. Mie îmi plac foarte mult copiii, acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Provin dintr-o familie cu mulți copii!”, ne explică artista în continuare.

În altă ordine de idei, cumva ridicată la fileu, nu aveam cum să nu o întrebăm pe Lidia ce planuri are ea în ceea ce privește statutul de mamă. Răspunsul a fost sincer și rapid. „Sigur, îmi doresc să devin mamă, însă nu vreau să forțez lucrurile. Îl las pe Tata de Sus să hotărască. Vreau să se întâmple în mod natural lucrurile!”.

Publicat: 30 Jan. 2019, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă