LG va lansa G8, G8s si V50, cu tehnologii 5G, Hand ID si difuzor in display. Specificatii, pret si data de lansare VIDEO

Publicat: 25 Feb. 2019, 17:11 Life

In cadrul MWC 2019, compania LG a prezentat noua gama de telefoane mobile pe care le vor lansa pe piata in cateva saptamani. E vorba de 3 modele noi.

LG va lansa G8, G8s si V50, cu tehnologii 5G, Hand ID si difuzor in display. Modelul LG G8 pastreaza designul lui G7 din 2018, dar are o serie de imbunatatiri. LG V50 are o functionalitate extinsa cu ajutorul unui display secundar si 5G. Acest model de smartphone va fi disponibil unde tehnologia telecom este implementată.

Specificatii LG G8 VIDEO


LG a pastrat designul G7, dar a schimbat tot interiorul pentru G8. Eranul este bazat pe un panou OLED QHD+ de 6,1″ cu format 19,5:9. Are un decupaj în partea de sus unde este ascuns un nou senzor, lângă camera frontală. LG numeşte Z Camera, un senzor 3D TOF care poate fi folosit pentru recunoaşterea palmei. E vorba de Hand ID, un sistem de autentificare care foloseşte venele din palmă pentru a crea un ID unic.

Puteti folosi si gesturi pentru a controla telefonul. Are un chipset Snapdragon 855, 6 GB RAM şi 128 GB stocare internă. Puteti extinde stocarea cu un card microSD de până la 2 TB. Acumulatorul de 3.500 mAh este compatibil cu standardul QuickCharge 3.0. Jack-ul audio este amplificat de un DAC Hi-Fi de 32 de biţi.

LG G8, difuzor langa display

Tehnologia Boombox se întoarce cu un difuzor nou si anume partea de sus a displayului. Aceasta zona serveşte drept difuzor pentru apeluri şi difuzor stereo. Această tehnologie funcţionează prin realizarea de vibraţii în panoul OLED.

Camerele foto vor fi însă diferite pe G8 în funcţie de regiune. Unele regiuni vor primi un sistem dual-camera cu un senzor principal de 12 megapixeli f/1.5 şi un senzor ultra-wide de 16 megapixeli f/1.9, în timp ce alte regiuni vor primi şi o cameră triplă cu zoom. De altfel, LG a anunţat şi un model inferior numit LG G8s, cu configuraţie mai modestă.

Afla mai multe detalii aici!

Publicat: 25 Feb. 2019, 17:11 Life
Pe aceeași temă