Le-am aflat numele din buletin! Care sunt prenumele vedetelor tv pe care le tin ascunse de public

Publicat: 08 Apr. 2017, 18:00 Vedete
Le-am aflat numele din buletin! Care sunt prenumele vedetelor tv pe care le tin ascunse de public

Adela ELENA Popescu
Pe Adela a „dat-o de gol” buna ei prietenă, Laura Cosoi, la sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena: „Există în viața mea o Elena foarte specială. La mulți ani, Adela-Elena Popescu!”, a scris Laura pe pagina ei de Facebook.

Cătălin CONSTANTIN Măruță
Măruță ținut să precizeze el însuși acest detaliu într-o postare pe pagina lui de Facebook: „La mulți ani tuturor ce poartă numele Sfințiilor Împărați Constantin și Elena! Semnat Constantin Cătălin Măruță”, a transmis prezentatorul.

Alexandru IONUȚ Velea
Alex are motiv de sărbătoare la începutul fiecărui an, își sărbătorește ziua numelui pe 7 ianuarie, asta pentru că îl mai cheamă și… Ionuț.

Bianca ANCA Drăgușanu
Puțini știu că Bianca mai are un prenume în buletin, o prescurtare de Bianca. Anca este cel de-al doilea prenume al vedetei.

Teodora VIRGINIA Trandafir
Că o cheamă Teodora și nu Teo, cel mai probabil și-au dat seama mulți oameni, dar suntem siguri că Virginia Trandafir nu ați fi știut cine este. Da, așa o mai cheamă pe simpatica Teo.

Andreea VIOLETA Marin
Andreea Marin are un prenume foarte special pentru ea, Violeta. Așa o chema și pe mama vedetei care a decedat când Andreea era doar un copil. În memoria mamei sale, Andreea a numit-o pe fiica ei, Violeta.

Anda ANGELICA Adam
Pe Anda Adam aşa o şi cheamă, Anda Adam. Dar şi Angelica. Anda Angelica Adam .

Daniel ZENO Oţil
Nu ştim ce secrete ascunde, dar ştim ce prenume mai are: Zeno. Pe numele întreg: Daniel Zeno Oţil.

Publicat: 08 Apr. 2017, 18:00 Vedete
Pe aceeași temă