Lavinia Pîrva, criticată după ce și-a modificat pozele pe Instagram. Ce i-a scandalizat pe fani

Publicat: 06 Feb. 2020, 12:18 Vedete

Lavinia Pîrva a fost criticată de fani după ce a publicat pe rețelele de socializare o fotografie extrem de retușată. Frumoasa artistă se pare că nu a apelat numai la operații estetice după ce a devenit mamă, dar și la foarte mult Photoshop. 

Cântăreața a publicat în mediul online o imagine extrem de retușată, iar fanii au atenționat-o imediat. Frumoasa brunetă pare foarte schimbată în ultima vreme și arată mereu impecabil, însă fanii au aflat se pare.

Soția celebrului cântăreț Ștefan Bănică JR. s-a fotografiat într-o bluză albă, cu părul strâns în coadă și machiată, însă fanii au fost interesați de un alt aspect. O femeie a observat că Lavinia Pîrva a exagerat cu programele de editare și înfrumusețare pentru că și-a șters chiar și lănțișorul purtat la gât.

„Atât de mult filtru, că nu se mai vede bine nici lănțişorul pe care îl poartă la gât!! 🤣”, a scris o fană pe contul de Instagram în dreptul imaginii postate de artistă.

O altă persoană a acuzat-o pe cântăreață că șterge comentariile negative acesta lucru fiind un minus pentru ea.

Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu soacra ei

Lavinia Pîrva și soacra sa, Sanda Vlad-Lițeanu, au fost văzute de multe ori împreună și se înțeleg de minune. Chiar dacă este a treia noră, mama lui Ștefan Bănică echilibrează perfect situația și petrece timp atât cu Lavinia, cât și cu nepoțelul său. În urmă cu câțiva ani, atunci când relația lui Ștefan Bănică cu Lavinia Pîrva era la început, mama artistului vorbea foarte frumos despre cea care avea să-i devină, ulterior, noră: „Eu zic că Ştefan este un om împlinit. Are doi copiii frumoşi. Lavinia e o fată foarte bună, drăguţă, cuminte, cu bun simţ”, spunea Sanda Vlad-Lițeanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Publicat: 06 Feb. 2020, 12:18 Vedete
Pe aceeași temă