Laura Cosoi a vorbit despre sarcină: ”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție”

Publicat: 05 aug. 2020, 11:55 Autor: Andreea Voicu Vedete

Laura Cosoi va naște în curând pentru a doua oară și e tare fericită că familia se mărește cu încă un membru. Însă, partea nefericită este că ea a avut parte de momente de anxietate pe parcursul sarcinii.

Vedeta a mărturisit, potrivit Libertatea, că pe parcursul sarcinii a avut momente de neliniște și anxietate. Le recomandă femeilor care sunt gravide să aibă răbdare, fiind unul dintre elementele-cheie ale sarcinii. Așa cum spune și Laura Cosoi, ”nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop”.

“Aceasta este ceea ce le-aș spune celor care întâmpină dificultăți să devină mame: să aibă răbdare. Din proprie experiență, am observat că nimic nu se întâmplă când vreau eu sau Cosmin, ci cu un rost, într-un moment oportun, dat de Dumnezeu. Și, iată, la cea de-a doua sarcină, lucrurile s-au întâmplat mai repede, deși, încă de când am născut-o pe Rita, ne-am dorit să aibă alături de ea o sora sau un frate. Dar învățasem deja că trebuie să am răbdare”, spune Laura.

Laura Cosoi: ”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție”

“Se poate întâmpla ca unul să-și dorească mult, iar celălalt să nu fie pregătit, așa că abordarea subiectelor acestora este necesară”, a mai scris Laura Cosoi pe blog.

”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție. Așa că cea de-a treia lecție pe care am învățat-o a fost să-mi ascult instinctul. Nu mi se pare în regulă să tot citești pe internet din surse dubioase, să discuți cu foarte multe persoane și să te împrăștii. Eu, spre exemplu, când îmi doresc ceva, nu discut decât cu una, cel mult două persoane foarte apropiate, pentru că nu vreau să fiu influențată, deturnată de la instinctul meu”, continuă vedeta.

Totodată, Laura Cosoi susține că cele 9 luni de sarcină sunt făcute să te bucuri de ele iar ”dacă vrei să lași vasele nespălat câteva ore, lasă-le”.

“Cele 9 luni de-asta sunt făcute. Slavă Domnului, nu mai suntem ca femeile de altădată, să ne așteptăm soții să vină de la luptă, să îi hrănim. Vremurile pe care le trăim și tehnologia ne ajută, ne fac viața mai ușoară, astfel încât să putem avea un ritm autoimpus. Așa că, dacă vrei să lași vasele nespălate câteva ore, lasă-le! Nu vrei să faci ordine în șifonier, nu face! Bine e să nu pui presiune pe tine, pentru că stările de anxietate se vor amplifica”, mai scrie ea pe blog.

Publicat: 05 aug. 2020, 11:55 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă