Cu ce probleme se confruntă Laura Cosoi în cea de-a doua sarcină: ”N-am tolerat-o niciodată”

Publicat: 18 iun. 2020, 09:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Laura Cosoi se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta se confruntă cu unele probleme, despre care a vorbit în cadrul unui interviu.

Laura Cosoi este fără îndoială una dintre cele mai apreciate figuri publice de la noi din țară. A devenit cunoscută de pe vremea în care era doar o adolescentă, însă după ce a devenit pentru prima dată mamică blondina s-a schimbat radical.

”N-am tolerat-o niciodată și nici acum nu o tolerez”

Frumoasa actriță abia așteaptă să-și strângă bebele la piept, dar Laura a declarat că s-a confruntat cu stări de moleșeală și somnolență în această perioadă. Numai că problema cea mai gravă a fost… căldura. Blondina susține  susține că nu a tolerat-o nici pe timpul primei sarcini.

„Cea de-a doua sarcină nu mi s-a părut atât de diferită de prima. Nu am prea avut poftă de mâncare în primul trimestru, dar în rest nu pot spune că mi-a fost rău. E adevărat, au mai fost zile când am avut stări de moleșeală, de somnolență, dar nu cine știe ce. Cu căldura am însă o mică problemă: n-am tolerat-o niciodată și nici acum nu o tolerez”, a declarat Laura pentru click.ro.

Laura Cosoi, despre cea mai grea perioadă din viața sa

Artista a povestit recent, faptul că ajunsese în pragul disperării, iar cauza stresului s-a confruntat cu o serie de probleme grave.

„Vin când mă aștept mai puțin, însă cred ca nu are cine să-ți dea o soluție, de fapt ăsta e cel mai nasol, că oamenii spun: „zi-mi ce pastilă iei, să iau și eu să-mi treacă. Nu așa funcționează, e o muncă continuă cu tine și cu descoperirea fricii și cu controlul. Nu poți să iei ceva ca să-ți treacă, nu se poate asta și e foarte greu să îi explic cuiva cum mi-a trecut mie. Că vor să meargă la psiholog, vor să meargă la psihiatru, vor să ia pastile”, a povestit Laura Cosoi, în urmă cu ceva vreme, la Antena Stars.

În continuare, Laura Cosoi a spus că a cunoscut sentimentul de disperare, iar pentru a-l învinge a avut nevoie de mult timp de descoperire persoanală. Tot ea a spus că s-a confruntat și cu insomnii de care a scăpat foarte greu.

„Eu știu ce înseamnă să fii disperat, chiar știu. Dar e un întreg curs al descoperirii, al acceptării când sunt stresată sau urmează ceva nu pot să dorm și alea sunt cumplite… insomniile”, a adăugat artista.

Publicat: 18 iun. 2020, 09:45 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă