Laura Cosoi, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai grea perioadă a vieții sale: „Eu știu ce înseamnă să fii disperat”

Publicat: 07 iun. 2020, 11:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Laura Cosoi a făcut recent o dezvăluire sfâşietoare! Frumoasa actriță și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a povestit acestora despre momentele dureroase prin care a trecut în urmă cu ceva timp.

Laura Cosoi este una dintre cele mai iubite artiste din România. Deşi acum este împlinită pe toate planurile, are o carieră de succes şi o familie minunată, viaţa vedetei nu a fost întotdeauna roz.

Artista a povestit recent, faptul că ajunsese în pragul disperării, iar cauza stresului s-a confruntat cu o serie de probleme grave.

„Vin când mă aștept mai puțin, însă cred ca nu are cine să-ți dea o soluție, de fapt ăsta e cel mai nasol, că oamenii spun: „zi-mi ce pastilă iei, să iau și eu să-mi treacă. Nu așa funcționează, e o muncă continuă cu tine și cu descoperirea fricii și cu controlul. Nu poți să iei ceva ca să-ți treacă, nu se poate asta și e foarte greu să îi explic cuiva cum mi-a trecut mie. Că vor să meargă la psiholog, vor să meargă la psihiatru, vor să ia pastile”, a povestit Laura Cosoi, în urmă cu ceva vreme, la Antena Stars.

În continuare, Laura Cosoi a spus că a cunoscut sentimentul de disperare, iar pentru a-l învinge a avut nevoie de mult timp de descoperire persoanală. Tot ea a spus că s-a confruntat și cu insomnii de care a scăpat foarte greu.

„Eu știu ce înseamnă să fii disperat, chiar știu. Dar e un întreg curs al descoperirii, al acceptării când sunt stresată sau urmează ceva nu pot să dorm și alea sunt cumplite… insomniile”, a adăugat artista.

Publicat: 07 iun. 2020, 11:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă