Larisa Iordache se gandeste la retragere: „O sa urmaresc Campionatul Mondial de acasa”

Publicat: 16 Sep. 2019, 15:00 Vedete

Vestile nu sunt tocmai bune pentru indragita gimnasta, Larisa Iordache.

Larisa Iordache se gandeste la retragere. Sportiva s-a antrenat de zor, vrand foarte mult sa participe la Campionatul Mondial, care se va desfasura la Stuttgart in prima parte a lunii octombrie, insa recuperarea inca nu este definitiva.

„Din păcate, timpul trece foarte repede, mă mișc încet, recuperea este destul de grea. N-o să fiu aptă pentru Campionatul Mondial de anul acesta, din păcate, o să-l urmăresc de acasă, din fața televizorului. Însă sper ca anul viitor să fie mai bun pentru mine.

Larisa Iordache se gandeste la retragere

Larisa Iordache s-a despartit de iubit

Dacă nu va fi, o să spun pas și o să trec mai departe. Asta gândesc în momentul acesta, pentru că am o perioadă destul de grea, mai ales că revenirea nu este una foarte ușoară pentru nici un sportiv, mai ales după doi ani de pauză și trei operații.

Mă gândesc la Campionatul European de anul viitor, vreau să fiu parte din echipă. Dacă nu voi fi parte din echipă, mă gândesc să mă retrag”, a spus Larisa Iordache pentru Libertatea.

In urma cu doi ani, a suferit o accidentare destul de serioasa la picior, iar din aceasta cauza inca nu poate functiona la capacitate maxima. Astfel ca nu are de ales decat sa-si prelungeasca pauza.

„Nu pot să spun că s-a întâmplat ceva grav, însă nu am putut să forțez din cauza operațiilor, pentru că, dacă forțam, simțeam că tendonul se umflă. Îl simțeam foarte solicitat și nu îmi mai oferea capacitatea de a face în fiecare zi antrenament. Așa că am luat-o mai ușor de data asta”, a mai spus aceasta.

Publicat: 16 Sep. 2019, 15:00 Vedete
Pe aceeași temă