La patru ani de la aventura din Padurea Baneasa, Jojo traieste o noua viata

Publicat: 29 dec. 2016, 12:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
La patru ani de la aventura din Padurea Baneasa, Jojo traieste o noua viata

Anul trecut, pe 1 octombrie, s-au implinit patru ani de cand Jojo (35 ani) a fost fotografiata in Padurea Baneasa in ceea ce se poate numi o aventura amoroasa. Despre Jojo se stia ca este casatorita , iar barbatul cu care a fost atunci fotografiata in padure in doua zile consecutive era cu totul altcineva. Dupa aparitia acestui extrem de picant episod paparazzi, a iesit la iveala ca, de fapt, Jojo se despartise de sotul ei. Aventura din padure a fost, asadar, doar o aventura, una simpla, nu o aventura extraconjugala.

Ce s-a intamplat atunci? S-a intamplat ca Jojo a fost la mall Baneasa, a intrat sa cumpere ceva, a iesit cu o plasa, a dat un telefon si a plecat din parcarea mall-ul inspre Padure Baneasa, unde s-a intalnit cu domnul Dan. Domnul Dan este acel Dan Alexandrescu, producatorul despre care Jojo spunea, in 2009, ca e fericita sa lucreze cu el (si cu Alice Dumitrescu) si care, ani de zile, i-a fost apropiat. Domnul Dan a ajuns in padure pe jos. A mers prin boscheti si maracini, a lasat in spate niste depozite, si-a supus tenisii la un foarte viguros walk-test. A ajuns pe o straduta din padure (Padurea Baneasa este, totusi, o padure urbana, asfaltata si aranjata, nu ca pe vremea lui Vlad Tepes) si s-a intalnit cu Jojo.

Dan Alexandrescu
Dan Alexandrescu

Sigur, daca totul n-ar fi fost decat o relatie profesionala, nu ar fi fost nici o problema ca blonda sa il ia pe Dan cu masina din parcarea mall-ul, caci tocmai se vazusera la o cafea. Dar nu l-a luat. L-a lasat pe jos. Au preferat varianta asta oculta. In masina au fumat cateva tigari, au stat de vorba, fiind cu ochii in patru la fiece miscare de pe strada. Cum aparea cate cineva, cum mutau masina, nu care cumva sa i se para cuiva suspect ca masina sta prea mult in acelasi loc. Relaxati nu erau deloc, si nici nu ai cum sa fii relaxat in aceste conditii. Stationarea, fragmentata de micile mutari de sah, a durat vreo doua ore. Masina a fost pozitionata, in cele din urma, strategic, intr-o fundatura, intre un gard si un zid, ca sa nu se poata vedea inauntru de pe lateral.

La plecare, el a facut drumul invers, tot pe jos, strabatand – vorba vine – aceiasi sapte munti si aceleasi sapte vai, dandu-le binete acelorasi boscheti si maracini, calcand in picioare aceeasi iarba. A iesit din padure, a cautat un taxi, a gasit un taxi. Fata lui era trista. Intr-o stare de melancolie extrema, domnul Dan a mers acasa, intr-un bloc de garsoniere. Blocurile de garsoniere sint afrodiziace foarte bune. Jojo, ca o mama fericita, a ajuns si ea acasa.

A doua zi, Jojo s-a intalnit din nou cu domnul Dan, aproape dupa acelasi scenariu, insa cu multiple imbunatatiri. Scenaristul al de sus a avut, marti, o imaginatie mult mai bogata decat avusese cu o zi in urma. Jojo a intrat in mall, s-a oprit la o terasa, la o cafea cu domnul Dan si cu o fata. Tipa respectiva povestea ceva si tot povestea, dar lui Jojo si lui Dan nu le statea deloc capul la povestea respectiva, ascultau cu fetele in palme si cu gandul in alta parte.

Cu gandul in padure, probabil. De aici, Jojo si Dan au plecat la Ikea, dar separat, cum se si face. Au iesit impreuna din Ikea, s-au pupat – ca sa vezi! – pe obraz. Pe gura aveau sa se pupe, imediat, in padure. Jojo si-a carat singura la masina plasele uriase, Dan se amuza in spatele ei, la fel si ea, in fata lui, se simteau complicitatea si faptul ca au un plan. El a mers in parcare, s-a urcat in masina si s-a dus in padure, la locul bine stiut. Jojo a mers si ea in padure, cu masina ei. S-au intalnit acolo.

In padure, ca in padure: ea s-a urcat in masina lui, pe scaunul din dreapta. Jojo s-a apropiat de el in mai multe randuri, s-au imbratisat, s-au sarutat, au vorbit mult, inclusiv despre aceasta iubire a lor. Peste toate astea se simtea panica de a nu fi vazuti de nimeni. Aripa catastrofei le-a trecut prin fata ochilor odata cu aparitia la orizont a unui paparazzo, care se apropiase prea mult de subiecti. Speriati de spectrul deconspirarii acestei colaborari cu senzualitatea ca polutie politica, Dan a demarat in forta, cu Jojo in masina. Masina lui Jojo a ramas abandonata in padure, cu geanta pe scaunul din dreapta, cu scaunelul pentru copil pe bancheta din spate, fiind recuperata ore bune mai tarziu.

In prezent, Jojo are o relatie si un copil cu Paul Ipate
In prezent, Jojo are o relatie si un copil cu Paul Ipate

Asta s-a intamplat atunci. Acum se intampla insa cu totul altceva. Jojo a intrat intr-un cu totul alt film. Are o relatie serioasa cu actorul Paul Ipate, cu care nu trebuie sa mearga in padure pentru a se imbratisa si saruta. Mai mult, Jojo este insarcinata, ceea ce face sa consolideze si mai mult relatia cu Ipate. Cei doi sunt fericiti, au o relatie foarte buna si nu intentioneaza sa se mute in Padurea Baneasa.

Publicat: 29 dec. 2016, 12:39 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă