La ce poftește Gina Pistol! Gravidă în 6 luni, vedeta nu refuză aceste alimente

Publicat: 19 nov. 2020, 09:45 Autor: Andreea Voicu Vedete

Peste câteva luni, Gina Pistol și Smiley vor deveni, oficial, părinți. Bucuria este enormă, iar cei doi abia așteaptă să își strângă la piept pruncul. Dar, până atunci, vedeta se confruntă cu… pofte!

Gina Pistol este gravidă în șase luni. Peste doar trei luni, vedeta Antenei 1 va deveni, oficial, mămică cu acte în regulă, iar pregătirile sunt în toi! Ea și Smiley pregătesc ”teritoriul” pentru noul-venit. Însă, până ca bebelușul să vină pe lume, Gina Pistol are pofte, lucru absolut normal în sarcină.

Recent, Gina Pistol a poftit la acrituri, dar și la… hummus, ou prăjit și salată de roșii cu castraveți: ”Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, arată bzi.

Gina Pistol s-a accidentat într-un moment de neatenție

Gina Pistol a reușit să își îngrijoreze fanii, după ce le-a povestit acestora faptul că s-a dezechilibrat și a căzut. Șocul pe care l-a suferit frumoasa prezentatoare TV a fost unul atât de mare încât, în acel moment nu a mai putut să facă nimic. Din fericire nu s-a întâmplat ceva grav, însă lovitura i-a provocat semne care vor rămâne ceva timp pe corp.

Gina Pistol a publicat recent pe pagina sa de Instagram mai multe filmulețe în care le povestește internauților pățania prin care a trecut. Blondina s-a ales cu câteva vânătăi de toată frumusețea, însă partea bună a lucrurilor este că nimic grav nu s-a întâmplat.

„Când am spus că mă doare … uitați-vă ce minunăție de vânătaie mi-am făcut. Plus că este și foarte umflată zona, plus genunchiul”, a povestit vedeta pe Instagram.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 19 nov. 2020, 09:45 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă