Klaus Iohannis, avertisment pentru români: „Virusul este încă în societate!”

Publicat: 03 Jun. 2020, 14:47 Arhiva
Klaus Iohannis, avertisment pentru români: Virusul este încă în societate!

Președintele Klaus Iohannis a ținut, miercuri, în cadrul unei declarații susținute la Palatul Cotroceni, să lanseze un avertisment către populație, după noile măsuri de relaxare în contextul pandemiei de Covid-19.

„Atrag atenția: Virusul este încă în societate”, a spus șeful statului.

„Am luat măsuri de relaxare și vom lua în continuare. Atrag atenția: virusul este încă în societate. Încercăm să relaxăm cât mai mult aceste măsuri de restricții însă e clar că acum răspunderea revine fiecărui român. Distanțarea, purtarea măștii, spălarea mâinilor, rămân importante pentru a nu pierde acum controlul asupra acestei epidemii”, a declarat președintele Iohannis, citat de Digi24.

Klaus Iohannis, mesaj pentru români! ”Ultimele luni au pus o lume întreagă la grea încercare”

Ultimele luni au pus o lume întreagă la grea încercare, dar oriunde s-au aflat, cei mai mulți dintre români s-au comportat în mod exemplar. Responsabilitatea fiecăruia şi solidaritatea tuturor ne-au ajutat pe toți să trecem mai ușor prin această pandemie.

Am traversat momente dificile și vă mulțumesc pentru că ați înțeles apelurile autorităților române. Mulți dintre dumneavoastră v-ați întors acasă cu un bagaj important de cunoștințe și experiențe dobândite în străinătate, pe care sunteți gata să le puneți în slujba României. Prin măsurile și politicile publice cuprinse în programul de reconstrucție economică, acest capital prețios pe care îl reprezentați fiecare dintre dumneavoastră va putea să fie valorificat pentru dezvoltarea țării noastre„, a explicat Klaus Iohannis.

Publicat: 03 Jun. 2020, 14:47 Arhiva
Pe aceeași temă