Karmen Simionescu se retrage din viața publică. Vedeta a făcut un anunț șocant pe Instagram

Publicat: 28 Jun. 2020, 09:11 Vedete

Karmen Simionescu este foarte activă pe rețelele de socializare, iar în urmă cu puțin timp a reușit să își socheze fanii cu o dezvăluire neașteptată. Artista le-a mărturisit admiratorilor săi faptul că s-a hotărât să se retragă din viața publică pentru o perioadă de timp. 

Fiica lui Minune a început weekend-ul cu o decizie șocantă. Tânăra mămică și-a pus fanii pe gânduri, după ce i-a anunțat că își dorește, cel puțin pentru o perioadă de timp, să își închidă conturile de socializare.

Artista nu a dat foarte multe detalii, nu a explicat ce a făcut-o să ia această decizie, însă, cel mai probabil este hotărâtă să își petreacă mai mult timp cu fetița sa. Cariera și viața de familie îi ocupă destul timp tinerei mămici, iar din acest motiv își dorește să facă o pauză pentru a se axa pe lucrurile cu adevărat importante pentru ea în această perioadă.

Karmen Minune, părăsită de soț pentru o altă femeie

Karmen a făcut o serie de dezvăluiri care i-a îngrijorat pe fani.

Artista le-a povestit acestora faptul că în timp ce dormea a visat că soțul ei o părăsise pentru o altă femeie. Ba mai mult, acesta îi luase și fetița, motiv pentru care s-a trezit plângând.

„Vreau să vă spun ceva foarte personal, dar care m-a făcut pe mine să trag niște concluzii serioase. Azi-noapte am avut un vis în care se făcea că Bobo, soțul meu, își găsise pe altcineva și era foarte fericit. Și nu știu cum îmi luase și fata. M-am trezit plângând”, a spus artista pe Instagram.

Totodată, cântăreaţa a învăţat o lecţie importantă după acest episod dureros.

„Cred că a fost cel mai real vis din viața mea și am realizat că în viața asta pot renunța sau pot pierde absolut orice. Când spun orice mă refer la… nu știu, orice. Succesul, faima, banii, absolut orice, dar nu aș putea accepta gândul că nu mai există iubire, pentru că pentru mine soțul și fetița mea sunt iubirea întruchipată. Și cred că pentru orice mamă, soție, fată, iubită, mă rog, cei dragi înseamnă iubirea”, a mai spus Karmen pe rețeaua de socializare.

Publicat: 28 Jun. 2020, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă