Karmen Minune, declaraţii şocante. Vedeta a fost părăsită de soţ și lăsată fără copil!

Publicat: 03 Jun. 2020, 13:52 Vedete

Karmen Minune a trecut prin clipe de groază. Frumoasa artistă a trăit un coșmar teribil, iar întâmplarea a făcut-o publică pe reţelele de socializare. În vis, partenerul său de viață, Bogdan Căplescu, ar fi părăsit-o şi i-ar fi luat și fetița, motiv pentru care s-a consumat și a plâns foarte mult!

Karmen a făcut o serie de dezvăluiri care i-a îngrijorat pe fani.

Artista le-a povestit acestora faptul că în timp ce dormea a visat că soțul ei o părăsise pentru o altă femeie. Ba mai mult, acesta îi luase și fetița, motiv pentru care s-a trezit plângând.

„Vreau să vă spun ceva foarte personal, dar care m-a făcut pe mine să trag niște concluzii serioase. Azi-noapte am avut un vis în care se făcea că Bobo, soțul meu, își găsise pe altcineva și era foarte fericit. Și nu știu cum îmi luase și fata. M-am trezit plângând”, a spus artista pe Instagram.

Totodată, cântăreaţa a învăţat o lecţie importantă după acest episod dureros.

„Cred că a fost cel mai real vis din viața mea și am realizat că în viața asta pot renunța sau pot pierde absolut orice. Când spun orice mă refer la… nu știu, orice. Succesul, faima, banii, absolut orice, dar nu aș putea accepta gândul că nu mai există iubire, pentru că pentru mine soțul și fetița mea sunt iubirea întruchipată. Și cred că pentru orice mamă, soție, fată, iubită, mă rog, cei dragi înseamnă iubirea”, a mai spus Karmen pe rețeaua de socializare.

„Imaginați-vă cum ar fi să pierdeți lucrul ăsta, care pentru mine e vital. M-a trezit plângând, a fost foarte nasol. Trebuie să apreciem mult mai mult oamenii din jurul nostru și să le spunem mai des că-i iubim”, a continuat artista.

Publicat: 03 Jun. 2020, 13:52 Vedete
Pe aceeași temă