Carmen Minune a aflat ce boală are fetița ei. A făcut anunțul îngrijorător: „Să trăim clipa atât cât o avem”

Publicat: 16 May. 2020, 10:03 Vedete

Carmen Minune a trecut prin momente cumplite, după ce a ajuns de urgență la spital cu fiica ei. Acum, artista a dezvăluit ce se întâmplă cu micuța Sofia.

În urmă cu câteva zile, Carmen Minune şi-a îngrijorat fanii după ce a publicat mai multe imagini din spital alături de fiica sa. După ce ambele au fost în afara oricărui pericol, artista le-a transmis prietenilor virtuali câteva mesaje prin care a dorit să îi liniştească, dar şi să le mulțumească că și-au făcut griji pentru ea și micuța ei.

Carmen Minune a aflat ce boală are fiica ei, Sofia

Frumoasa brunetă a discutat şi despre boala cu care micuţa sa a fost depistată. Se pare că medicii i-au pus diagnosticul de faringită acută, iar în aceste momente se află sub tratament cu antibiotice.

“Vreau să vă spun că nu am primit niciodată atât de multe mesaje și să vă cer scuze, pentru că nu vă pot răspunde, dar să știți că le citesc. Sunt extrem de multe mesaje. Nu aș putea să răspund tuturor. De asta vreau să vă spun încă o dată: mulțumesc din suflet pentru toată susținerea oferită. Știu că sunt multe mame care au trecut prin asta, dar pentru mine a fost prima dată și a fost foarte, foarte greu.

Bebelina se simte foarte bine, și-a revenit pâmă la urmă. A fost o faringită puțin cam nasoală. Cel mai important lucru este că am trecut cu bine peste asta. În continuare suntem pe antibiotic. Faptul că i l-au administrat în spital, pe venă, a ajutat-o să se refacă mult mai repede.

„Să trăim clipa atât cât o avem”

E atât de bine să fii acasă, încât nu-mi vine să cred că nu am apreciat libertatea noastră de a putea face orice… de a ne putea îmbrățișa atunci când ne vedem, de a ne putea pupa cu cei dragi sau să ne vedem și să stăm la cafea și să fim în mulțime. Sau, nu știu… să fim la concerte. (…). Am ajuns izolați. Eu, cel puțin, nu am apreciat că stăm în casă, nu mai suportam, voiam neapărat să ieșim și am ajuns la spital.

Perioada asta m-a făcut să cred că trebuie să trăiești cu picioarele pe Pământ și să apreciezi ceea ce ai și să-ți dai seama că, întotdeauna, poate fi mai rău. Va trebui, și eu asta o să fac, să trăim! Să trăim clipa atât cât o avem.

Se zice că, până nu pierzi ceva anume, nu apreciezi acel ceva. Chiar așa e! Mia mult decât atât, perioada asta m-a făcut să înțeleg ce înseamnă o mamă pentru un copil, ce înseamnă să fii neputincios, să te uiți la copilul tău și să nu ai ce să-i faci. A fost greu, dar mă bucur că a trecut. Sunt sigură că sunt multe mămici care trec prin asta (…)”, a spus Karmen pe InstaStory.

Publicat: 16 May. 2020, 10:03 Vedete
Pe aceeași temă