Karmen Minune merge la psiholog. De ce a luat vedeta această decizie: ”Când viața devine complicată”

Publicat: 03 Jul. 2020, 14:38 Vedete

Karmen a avut un moment de sinceritate în care le-a povestit fanilor săi faptul că merge la psiholog. Artista a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care a luat această decizie, dar totodată le-a oferit acestora si o lectie de viață.

Este cunoscut faptul că fiica lui Adrian Minune are o relație specială cu fanii săi. Recent, artista și-a făcut timp și le-a împărtășit acestora un mic secret.

”Când cineva merge la psiholog, credem că are automat și o problemă. Dar nu este așa. Eu consider că așa cum avem grijă de exteriorul nostru, așa trebuie să avem grijă și de mintea și sufletul nostru. E foarte important să știi să își controlezi gândurile, pentru că suntem oameni și cu toții avem frici, nebunii și filme în cap”, a început să povestească fiica lui Adrian Minune.

Motivul pentru care Karmen Minune merge la psiholog

”Devenind mamă mi-am dat seama că e foarte important să știi ce dai mai departe.Și aici mă refer la comportament, la învățături, la tot ce face o mamă. Și atunci când realizezi că ești un exemplu pentru copilul tău, devii mai grijuliu cu lucrurile pe care le faci”, a adăugat artista, pe pagina sa de Instagram.

”Dacă ți-ai răspuns cert la întrebarea ”ce fac eu pentru sufletul meu”, foarte bine, ești pe drumul cel bun, dacă nu, gândește-te că totul ar fi mult prea simplu, ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață. Să te distrezi, să te căsătorești, să faci copii și gata, s-a terminat viața. Și atunci, când viața devine complicată, unii oameni nu fac față singuri”, a mai completat vedeta.

La final, tânăra mămică a mărturisit că nueste nimic rău în a cere ajutorul unui specialist.

”Eu pentru sufletul meu mă rog și merg la psiholog. În concluzie, mersul la psiholog nu este o problemă”, a încheiat Karmen.

Publicat: 03 Jul. 2020, 14:38 Vedete
Pe aceeași temă