Jude Law va deveni tată pentru a şasea oară!

Publicat: 20 mai 2020, 14:52 Autor: Elena Vedete
Jude Law va deveni tată pentru a şasea oară!

Jude Law va deveni tată pentru a şasea oară! Soţia sa, Phillipa Coan, în vârstă de 32 ani de ani este însărcinată. Pentru celebrul actor, în vârstă de 47 de ani, acesta va fi al șaselea copil.

Cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se plimbu prin Londra, iar Phillipa purta o bluză ce lăsa la vedere o frumoasă burtică de gravidă.

„El si Phillipa sunt atât de fericiţi împreună şi bucuroşi că îşi pot mări familia. Toata lumea e atat de incantata de aceasta veste”, a spus un apropiat al cuplului.

În urmă cu câteva luni, actorul declara că și-ar dori să mai aibă copii, mai ales cu Phillipa, de care este „îndrăgostit nebunește”, relatează Daily Mail. „Ideea de a avea mai mulți copii este minunată. Sunt norocos să fiu cu cineva cu care mă distrez cum nu am mai făcut-o în viața mea”, a declarat Jude Law.

„Avem o familie incredibil de stabilă și sănătoasă și care îi implică pe copiii mei care acum sunt tineri adulți… iar cei mai mici ne aduc bucurie și fericire”, a mai spus actorul.

Law și Coan formează un cuplu din anul 2015 și s-au căsătorit în urmă cu un an. Jude Law a mai fost căsătorit cu actrița Sadie Frost, însă s-au separat în anul 2003. Din acest mariaj au rezultat trei copii: Rafferty (23 ani), Iris (19 ani) și Rudy (17 ani).

De asemenea, actorul mai are doua fete din relatii diferite: pe Sophia, cu modelul Samantha Burke, si pe Ada, cu cantareata Catherine Harding.

Publicat: 20 mai 2020, 14:52 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×