Jude Law, tată pentru a şasea oară!

Publicat: 16 Sep. 2020, 14:15 Vedete
Jude Law, tată pentru a şasea oară!

Jude Law este în culmea fericirii! Actorul a devenit tată pentru a șasea oară după ce soția lui, Phillipa Coan, i-a dăruit un copil.

Philippa Coan, în vârstă de 32 de ani, a născut primul copil al cuplului în urmă cu puțin timp, după cum a mărturisit actorul în emisiunea lui Jimmy Fallon. Întrebat ce a mai făcut în ultima perioadă, actorul a dezvăluit că s-a ocupat cu grădinăritul și, în plus, a devenit din nou tătic, după cum a mărturisit el zâmbind.

”M-am îndrăgostit de grădină. Am realizat cât de norocos sunt că am o grădină. Am avut cea mai frumoasă primăvară, a fost ca o binecuvântare în mijlocul acestei nebunii. Am devenit obsedat de plante, pe care le-am privit crescând. Oh, și în plus, am făcut un copil. Cam asta am făcut”, a transmis actorul extrem de jovial, potrivit Fox News.

Jude Law îşi mai dorea copii

În urmă cu câteva luni, actorul declara că și-ar dori să mai aibă copii, mai ales cu Phillipa, de care este „îndrăgostit nebunește”, relatează Daily Mail„Ideea de a avea mai mulți copii este minunată. Sunt norocos să fiu cu cineva cu care mă distrez cum nu am mai făcut-o în viața mea”, a declarat Jude Law.

„Avem o familie incredibil de stabilă și sănătoasă și care îi implică pe copiii mei care acum sunt tineri adulți… iar cei mai mici ne aduc bucurie și fericire”, a mai spus actorul.

Law și Coan formează un cuplu din anul 2015 și s-au căsătorit în urmă cu un an. Jude Law a mai fost căsătorit cu actrița Sadie Frost, însă s-au separat în anul 2003. Din acest mariaj au rezultat trei copii: Rafferty (23 ani), Iris (19 ani) și Rudy (17 ani).

Publicat: 16 Sep. 2020, 14:15 Vedete
Pe aceeași temă