Jojo si Paul Ipate au parasit Asia Express in lacrimi! Paul a facut hernie de disc si trebuie sa se opereze de urgenta! A plans si Gina Pistol cand a aflat! VIDEO

Publicat: 25 Mar. 2019, 09:17 Vedete

Gina Pistol a plans cand le-a transmis celorlalti concurenti mesajul audio lasat de Paul si Jojo care au parasit competitia fara sa apuce sa-si ia adio de la colegi.

Jojo si Paul Ipate au parasit Asia Express in lacrimi! Paul a facut hernie de disc!

„Mie imi pare rau ca Paul a patit asta pentru ca au fost nenumarate momente in care i-am spus sa nu ia rucsacul meu. Imi amintesc ca atunci cand mi s-a facut mie rau a luat el rucsacul meu si a mers cu el si stiam ca el are o sensibilitate. Trebuia sa tin cu dintii de rucsac. Eu permanent am fost ingrijorata din acest motiv. Poate daca n-ar fi facut asta in anumite momente poate ca nu s-ar fi ajuns aici” a declarat si Jojo plangand in hohote.

Despre motivele participarii si experienta Asia Express pentru el, Paul Ipate are totusi doar cuvinte frumoase: „Stiam de la inceput cat de greu va fi, dar ne-a si placut, ne-am si dorit sa ajungem aici. Nu ne-am plans niciodata, n-am zis niciodata „votati-ne ca ne e dor de copii”. Este o experienta irepetabila pentru noi. „

Jojo a avut si ea doar cuvinte incredibil de emotionante pentru ceea ce a inseamnat pentru ei doi Asia Express: „Noi am privit-o ca pe o aventura extraordinara si ca pe o calatorie spirituala. O ocazie de a participa la ceva diferit care sa ne schimbe perspectiva asupra vietii si chiar asa a fost, chiar daca nu ajungem in Mumbai. Sentimental si spiritual vorbind am venit si pentru noi ca sa traim exprienta asta ca si cuplu, pentru ca e o chestie care ti se intampla o data in viata. Este experienta vietii noastre.”

« Pagina anterioară

Publicat: 25 Mar. 2019, 09:17 Vedete
Pe aceeași temă