Jojo, afirmatie uluitoare despre copiii ei. Ce nu stie nimeni despre ei

Publicat: 22 Jul. 2019, 13:39 Vedete
Jojo, afirmatie uluitoare despre copiii ei. Ce nu stie nimeni despre ei

Jojo si Paul Ipate au doi copii frumosi, Zora si Achim, pe care ii adora mai mult decat orice.

Jojo, afirmatie uluitoare despre copiii ei. Cei patru au fost intr-o frumoasa vacanta la malul marii, iar spre sfarsitul acesteia Jojo a tinut sa lase cateva impresii.

Astfel ca actrita a postat un mesaj pe social media in care a dat un detaliu necunoscut de toata lumea, care a reusit sa emotioneze pe toata lumea.

Jojo, afirmatie uluitoare despre copiii ei

„Când suntem toți patru, suntem compleți. Achim când era de vârsta Zorei a avut cea mai simpatica afirmație despre familia noastra : “ Ce echipă!” Și așa ne-a ramas numele si azi. Aș sta încă o luna în vacantă la Sfântu cu echipa mea iubita…

Savurez fiecare secundă pentru că știu cât de repede va trece totul, ca un vis frumos. Vreau să trăiesc mai mult momentul asta în care Zori vrea să fie unicorn în fiecare zi, iar Achim explorator și arcaș pe rând.

Faptul ca plaja este aproape goală le stimulează creativitatea și se joacă parca mai mult decat de obicei unul cu celalalt. Amandoi insa au personalitati puternice și se mai supără din când în când și atunci se aude tare : “mamiiii” pe doua voci care cer “dreptate”.

Faptul ca au la varsta asta nevoie de mami e cel mai minunat privilegiu pe care mi l-a oferit viața până acum. MAMI este cea mai frumoasa, amețitoare, copleșitoare implinire a vieții mele. Va iubesc” a scris aceasta pe contul ei de socializare.

Jojo inca sufera dupa moartea bunicii

Batrana s-a stins din viata la finele lunii mai 2019. Dupa ce a fost internata mai multe zile, trupul femeii a cedat, macinat de o boala pe care Jojo a refuzat sa o faca publica.

De atunci, vedeta din serialul Liber ca pasarea cerului nu se opreste din plans. Jojo si-a iubit bunica enorm si regreta ca cei doi copii ai sai nu au petrecut mai mult timp cu strabunica lor. Singurul sprijin pe care actrita il are acum este in sotul ei, Paul Ipate.

„El e umărul pe care plâng și stânca mea neclintită atunci când trec prin perioade grele. Chiar și atunci când îmi fuge pămâtul de sub picioare, Paul Ipate e lângă mine să îmi spună că o să fie bine. E soarele meu în zilele întunecate și farul meu când e furtună.

Datorită lui m-am putut urca din nou pe scenă în această perioadă sensibilă din viața mea și datorită iubirii și înțelegerii lui o să pot să joc primul nostru spectacol în doi, la final de săptămâna.

Jojo trece prin clipe grele. Mesajul dubios postat dupa ce bunica ei a ajuns de urgenta la spital

Te iubesc, Paul. Nu știu ce m-aș fi făcut fără tine mai ales acum, dintre toate perioadele grele din viața mea. Îți mulțumesc că ești în fiecare secundă alinarea mea. ⚫️”, a scris Jojo în mediul online.

Publicat: 22 Jul. 2019, 13:39 Vedete
Pe aceeași temă