Jocul de recompensă și Consiliul de Exil, diseară la Survivor România!

Publicat: 20 mart. 2022, 11:18 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Jocul de recompensă și Consiliul de Exil, diseară la Survivor România, de la ora 20:00!

Jocul de recompensă și Consiliul de Exil, diseară la Survivor România, de la ora 20:00! Când te gândești la un Survivor te gândești la puterea, la calmitatea de a depăși orice provocare, la abilitatea de a-ți găsi locul în tribul din care faci parte și de a-ți crea relații cu ceilalți colegi, la stabilitatea emoțională de a controla dorul de casă și de a merge mai departe indiferent de greutăți.

Concurenții rămași în lupta pentru titlu, dar și pentru marele premiu, fac cu fiecare zi, câte un nou pas spre a îngloba toate aceste calități și spre a le arăta celor de acasă că pot merge până la final. Astăzi, de la ora 20:00, începe cea de-a zecea săptămână a experienței care le va schimba total viața.

Cine câștigă jocul de recompensă și cine pleacă în Exil?

Faimoșii tocmai ce au pierdut încă o colegă săptămâna trecută. După plecarea Nataliei, diseară, vom vedea primele reacții ale celor două echipe despre această eliminare. În tabăra Faimoșilor, toată lumea va aprecia modul demn în care concurenta a ales să se despartă de competiție. ”Ne-a dat niște sfaturi bune, ne-a încurajat, a făcut să fie despre noi, ca echipă, în continuare. Cea mai frumoasă plecare de până acum”, va spune Laura Giurcanu. Ce vor comenta și ceilalți Faimoși, dar și ce vor comenta Războinicii în tabăra lor, aflăm de la ora 20:00.

Motivați de dorința de a câștiga, iar, jocul de Recompensă, Faimoșii vor reveni cu multă forță la luptă. De cealaltă parte, Războinicii nu vor să mai piardă mâncarea și săptămâna aceasta, ci vor să continue drumul victoriilor, așa că își vor face strategiile pentru a aduce cât mai multe puncte. Ce recompensă importantă îi va aștepta, dar și cine va reuși să câștige, descoperim în doar câteva ore.

Survivor: După jocul de recompensă, Daniel Pavel îi așteaptă pe concurenți la Consiliu de Exil

Ca în fiecare duminică, seara se va încheia cu un nou Consiliu de Exil. Daniel Pavel îi va aștepta pe concurenți pentru a vedea care sunt cei doi aleși de colegi să stea departe de joc și recompense pentru următoarea săptămână. Decizia va sta, ca de fiecare dată, la cel care a avut cel mai bun timp din fiecare trib.

Zanni aduce o nouă ediție a emisiunii Survivor:Extrashow, în exclusivitate online, la finalul serii! O nouă analiză a discuțiilor din competiție și a rezultatului obținut la joc, poate fi văzută doar pe VOYO.

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV prima ediție a săptămânii de Survivor România! Emisiunea este deja disponibilă, în avans, pe VOYO.

 

Publicat: 20 mart. 2022, 11:18 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă