Jean Chelba a murit! Fiul sau a decedat in tragedia de la Colectiv

Publicat: 23 ian. 2019, 10:20 Autor: Simona Vedete

Veste proasta pentru toti romanii! Jean Chelba, care s-a luptat atat de mult cu nedreptatea de la Colectiv, s-a stins din viata.

Fiul sau Alex a murit la doar 33 de ani in incendiul din Colectiv iar de atunci s-a luptat cu statul pentru a se face dreptate si a fost mereu prezent la protestele antiguvernamentale.

Tragicul anunt a fost facut de Asociatia Colectiv GTG 3010. Se pare ca in decursul serii de ieri, acestuia i s-a facut rau in timp ce era acasa. Ambulanta a venit pentru a-i acorda primul ajutor dar nu s-a putut face nimic.

Dupa tragedia cin Colectiv, Jean Chelba a acordat mai multe interviuri pentru Digi24, spunand cu tristete ca in trei ani de la incendiu nu s-a schimbat absolut nimic in Romania.

Jean Chelba a murit

Jean Chelba a murit

„Toată lumea mă întreabă: ce vreţi, mă, voi de la acest proces şi eu spun aşa: Să se schimbe ceva în ţara asta. Nu s-a schimbat nimic în trei ani de zile. (…) Eu spun că în săptămâna cât a mai trăit Alexandru care, conform dosarului de autopsie avea 25-27 la sută arsuri, am declarat-o săptămâna minciunii.

Pentru alţi părinţi a durat mai mult. (…) Consider responsabili direcţi conducătorii de la acele momente de la Colectiv, începând cu primul ministru şi terminând cu ultimul şef de secţie care n-au fost în stare profesional să acorde un ajutor specializat acestor bolnavi, ordinele haotice care s-au dat la intervenţie care a fost zero” a spus acesta, potrivit sursei citate.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Publicat: 23 ian. 2019, 10:20 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă