Iuliana Luciu iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a furat inima

Publicat: 01 Oct. 2020, 11:32 Vedete

Iuliana Luciu a fost întotdeauna o persoană discretă atunci când a venit vorba de viața personală. Mulți s-au întrebat cine reușește să o facă fericită pe frumoasa brunetă, iar recent Ruby a fost cea care a oferit răspunsul. Artista a dat-o de gol pe vedetă și le-a dezvăluit fanilor cine este iubitul acesteia.

Sora Nicoletei Luciu, se pare că iubește din nou! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, iar Ruby a fost cea care a dezvăluit acest mic secret.

Iuliana Luciu este într-o relație cu un cunoscut hairstylist

Frumoasa brunetă a fost întotdeauna o femeie pretențioasă atunci când a venit vorba de bărbații din viața ei. În urmă cu ceva timp Iuliana declara într-o emisiune TV cum ar trebui să arate bărbatul care ar putea să o cucerească.

„Îmi doresc să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înţeleg nebunia şi să-mi înţeleagă nebunia. Atunci îţi dai seama că el e pentru tine: când îţi găseşti jumătatea aia de nebunie, pe care o ai şi tu. Şi, nu în ultimul rând, să mă respecte. Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc şi eu o familie, îmi doresc copii la un moment dat.

Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie. Şi asta cu relaţia e la fel. Nu poţi să intri într-o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac nişte compromisuri, trec peste orice, mă plictiseşti, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii. Nu pot. La mine e în felul următor: dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, declara acum ceva timp Iuliana.

Atfel, putem crede că tânărul hairstylist îndeplinește toate aceste ”condiții”. De ziua acestuia, Ruby a publicat un mesaj pe rețelele de socializare din care ne putem da seama de faptul că cei doi au o relație destul de serioasă, însă care a rămas secretă până acum câteva zile.

„La mulţi ani! Iuliana, să îţi trăiască bărbatul, să fiţi fericiţi”, le-a urât Ruby.

Publicat: 01 Oct. 2020, 11:32 Vedete
Pe aceeași temă