Iuliana Beregoi se întâlnește cu fanii în școlile din București

Publicat: 07 Nov. 2018, 14:53 Vedete

La 14 ani, Iuliana Beregoi se pregătește să umple din nou Sala Palatului din București.

Iuliana Beregoi se întâlnește cu fanii în școlile din București

Iuliana Beregoi se pregătește intens pentru spectacolul pe care îl va susține pe 30 noiembrie la Sala Palatului din București. Zilele acestea, adolescenta fenomen vizitează școlile din București unde-și invită fanii la acest al doilea mare spectacol din cariera ei.

Astăzi, artista din Republica Moldova a vizita Liceul Dante Aligheri, una dintre cele mai apreciate institutii de învățământ din Capitală. S-a cântat, s-au luat autografe și s-au promis revederi.

La 14 ani, Iuliana Beregoi se pregătește să umple din nou Sala Palatului din București. De când a pătruns în industria muzicală, Iuliana a reușit să strângă peste 60 de milioane de vizualizări la single-urile sale. În plus, adolescenta are peste 500.000 de abonați pe canalul său de Youtube și peste 7 milioane de vizualizări.
Concertul din 30 noiembrie, „Lara și Crăciunul jucăriilor”, un eveniment grandios cu trei direcții clare și bine stabilite. În primul rând vorbim despre concertul în sine, CONCERT susținut de Iuliana Beregoi și de invitații săi speciali.

Pe de altă parte, PREMIERA absolută a evenimentului va consta în proiectarea integrală a peliculei „LARA”, primul lung metraj pentru copii făcut după mult timp în România. Pe 30 noiembrie, spectatorii vor avea ocazia să-l vadă în întregime, înainte ca acesta să fie lansat oficial. În pelicula „LARA”, Iuliana Beregoi joacă alături de nume mari precum Lora, Dima Trofim, Daniela Nane și Alina Eremia.

Și, peste toate aceste premiere, Iuliana Beregoi organizează o STRÂNGERE DE JUCĂRII pentru copiii mai puțin favorizați de soartă. „Fiindcă se apropie luna cadourilor, te invit să participi la cea mai mare strângere de hăinuțe și jucării pe care le vom dona de Crăciun copiilor mai puțin norocoși. Dacă ai o hăinuță sau o jucărie pe care nu o mai folosești adu-o cu tine. Haideți să arătăm că generația Z știe să dăruiască, pe 30 noiembrie la Sala Palatului”, își îndeamnă artista ta fanii.

Publicat: 07 Nov. 2018, 14:53 Vedete
Pe aceeași temă