Iulia Albu are o nouă găină! Fanii au luat-o la mișto: ”Cred că tu erai cocoș în altă viață de îți plac atât de mult găinile”

Publicat: 14 May. 2020, 10:58 Vedete

Iulia Albu are o nouă găină! Vedeta și-a postat, recent, pe unul din conturile de socializare, o imagine cu, se pare, noul animal de companie: o găină cu pene de culoare neagră, moțată, dar cu gât golaș!

Așa cum era de așteptat, Iulia a și accesorizat-o cu un colier cu pietre pe care i l-a “înfășurat” în jurul gâtului golaș.

Iulia Albu și-a luat o nouă găină cu gât golaș

Nu mai este o noutate faptul că Iulia Albu își ia animale de companie mai “ciudate”. De-a lungul timpului, ea a purtat la subraț atât găini, cât și cocoși, ce-i drept de rasă. Pe lângă aceastea, vedeta are și cameleoni sau căței. Desigur, fiecare animal de companie este tratat “regește”, și poartă nume sofisticate.

Spre exemplu, două din înaripatele ei purtau numele de  Jean-Luc Charmois le Doux și Chateau LouLou de la Fraise. Ei bine, nu știm unde sunt cele două găini de rasă cu care Iulia Albu defila pe covoarele roșii la evenimente sau mergea la restaurant, însă cert este că acum are un nou animal de companie de care este tare mândră.

Ea a postat recent o imagine cu noua găină, pe unul din conturile ei de socializare, iar fanii au admirat mai întâi bijuteria pe care aceasta o purta la gâtul golaș: “Și mie îmi plac găinile, dar astea ale tale sunt fițoase tare”, “Frumos colier”, sunt o parte din mesajele internauților către Iulia Albu.

Iulia Albu i-a pus colier găinei, la gât

De asemenea, au fost și mulți care au luat-o la mișto grav pe vedetă: “Ai dus găina la frizer??”, “I-ai furat penele pentru vreo pălărie, rochie?”, “Noua modă creată de Iulia Albu: rochie făcută din pernă și în loc de câine sau pisică… găină, îmbracată în haine de firmă!”, “Eu zic ca un prânz (la rotisor)”, “Face ouă de aur?”, “I se văd buzele!”, “Să vadă mamaia așa ceva… și le face și pe ale ei la fel”, au fost o parte din comentariile amuzante ale fanilor ei virtuali.

“Iulia, cred că tu erai cocoș în altă viață de îți plac atât de mult găinile. O zi superbă îți doresc”, i-a scris un fan căruia Iulia i-a răspuns imediat: “Și eu cred”.

Totuși, deși multi au luat-o la mișto pe vedetă, aceasta le-a răspuns și nu i-a ignorat sau i-a alungat de pe contul ei.

“Eu aș renunța la pietrele prețioase și aș merge pe ceva ținte eventual un mini lanț… (…)”, a mai scris un fan virtual. “Ok. Am notat”, i-a răspuns Iulia Albu.

Capturi: Instagram Iulia Albu

 

 

Publicat: 14 May. 2020, 10:58 Vedete
Pe aceeași temă