Iulia Albu a trăit spaima vieții! Concurenta de la America Express a sărit pe geam şi a mers direct la Poliţie: „Am simțit că a intrat cineva peste noi”

Publicat: 29 nov. 2023, 13:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Albu a încercat în ultimii ani să fie destul de discretă în ceea ce priveşte viaţa personală. Deşi se află de mult timp în lumina reflectoarelor, nu se cunosc foarte multe poveşti din intimitatea sa. În competiţia de la America Express, criticul de modă a trecut prin momente grele, situaţii tensionate, însă acelea nu au fost singurele pe care vedeta nu le va uita niciodată. Iubita lui Mike a trăit sperietura vieţii în urmă cu ceva timp când a fost nevoită să sară pe geam pentru a-şi salva viaţa.

Într-un interviu recent, Iulia Albu a împărtășit un episod care a lăsat urme adânci în sufletul ei. Situaţia despre care aceasta vorbeşte nu s-a întâmplat de curând, ci în urmă cu mai mulţi ani, când  împreună cu buna sa prietenă Adela, desfășurau un proiect în țară și s-au cazat la o casă de oaspeți.

Iulia Albu: „A intrat cineva peste noi”

Totul părea în regulă până în miez de noapte, când au văzut că cineva încearcă să forţeze uşa de la intrare. Speriate, cele două au lăsat totul în urmă, au sărit pe geam şi au mers direct la secţia de Poliţie.

„Eu și prietena mea, Adela, chiar avem niște povești foarte frumoase. Noi două am sărit pe geamul unei case, la 01.00 dimineața. Aveam un proiect, pentru fundația Mihai Eminescu, a prințului Charles, un program de dezvoltare zonală și stăteam într-o casă de oaspeți.

Ziua trebuia să lucrăm cu meșteri locali, să aducem cumva într-o modernitate, meșteșugul lor. Și totul s-a finalizat cu un târg foarte mare, acum mulți ani. Eram cazate într-o casă de oaspeți, și la un moment dat, am simțit că a intrat cineva peste noi.

Și am sărit pe geam. Era un parter înalt. Ea având o mașină decapotabilă, așa ne-am dus până la poliție, să dăm explicații în pijamale, ca să nu zic că eram în bikini. A venit poliția, a constatat că cineva a încercat să intre, era deschisă poarta și forțată ușa”, a mărturisit Iulia Albu în exclusivitate pentru cancan.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 29 nov. 2023, 13:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă