Iubitul Valentinei Pelinel ar fi lasat gravida o alta femeie! Cine este ‘Vrabi’, tanara care ar fi atentat la fostul actionar dinamovist

Publicat: 02 mai 2018, 15:32 Autor: D. C. Vedete

Adevarul a fost scos la iveala de catre jurnalistul Catalin Tolontan care a condus o ancheta.

Iubitul Valentinei Pelinel ar fi lasat gravida o alta femeie! Este banuit ca s-a iubit cu ‘Vrabi’, fosta iubita a directorului Spitalului Malaxa, Florin-Adrian Secureanu. Totul a inceput in perioada in care Florin se afla dupa gratii. Acesta l-a rugat pe iubitul Valentinei Pelinel sa ii imprumute niste bani Eugeniei Chiriac.

Tanara era iubita lui Florin la vremea respectiva si i se zice ‘Vrabi’. Situatia s-a complicat dupa ce s-a nascut o idila intre cei doi. Femeia a ramas insarcinata, dar iubitul ei, Florin- Adrian Secureanu nu a aflat cine este vinovatul.

“Când directorul de la Malaxa se întoarce acasă, la jumătatea anului 2017, pentru a fi judecat în stare de libertate, el simte că ceva nu e în regulă. Iar obiceiul conspirativ de a vorbi de pe telefoanele Eugeniei, iubita cu 28 ani mai tânără ca el, îi provoacă bărbatului matur un șoc. Scormonitor și gelos, Secureanu se prinde în toamnă că „Vrăbi” are pe cineva”, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său, tolo.ro.

Iubitul Valentinei Pelinel ar fi lasat gravida o alta femeie!

Iubitul Valentinei Pelinel ar fi lasat gravida o alta femeie!Florin a sunat apoi cativa apropiati de-ai iubitului Valentinei Pelinel. Unul din ei a inregistrat convorbirea cu fostul director de la Malaxa. „Am trimis-o la Borcea ca să-i dea bani, nu ca s-o f… O să vadă Borcea!”, spune Florin pe o inregistrare.

Iubitul Valentinei Pelinel ar fi lasat gravida o alta femeie!Dar, dupa un timp, Florin a aflat ca vina ii apartinea unuia dintre baietii de casa ai fostului actionar dinamovist. Ca sa se razbune, ‘Vrabi’ ii pune bete in roate lui Florin care voia sa fuga in Costa Rica. Aceasta i-a spus partenerului unde isi tine Secureanu bunurile si banii.

Iubitul Valentinei Pelinel ar fi lasat gravida o alta femeie!Pe 10 decembrie 2016, fostul manager al Spitalului Malaxa a fost arestat preventiv. A fost acuzat că în perioada 2009-2016 “a pus în aplicare o schemă prin care sustrăgea repetat (aproape zilnic) sume de bani din casieria spitalului”, prejudiciul fiind de aproape două milioane lei, informeaza sursa sus citata.

Publicat: 02 mai 2018, 15:32 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă