Tanara care a consumat droguri in Mamaia, pe plaja, e cautata de DIICOT! Politia s-a autosesizat dupa ce tanara a fost filmata de PRO TV VIDEO

Publicat: 02 May. 2018, 14:12 Life

Scene incredibile pe o plaja din Mamaia, in timpul mini-vacantei de 1 Mai pe care multi romani au avut-o.

Tanara care a consumat droguri in Mamaia, pe plaja, e cautata de DIICOT! Tinerii care au mers in Mamaia, la distractie, si-au facut de cap. Au consumat tone de alcool, dar si substante interzise de lege. Din nefericire, o tanara a fost filmata in timp ce comitea acest act ilegal. Imaginile video s-au viralizat si DIICOT o cauta.

In timpul unui reportaj live din Mamaia, un cameraman PRO TV a reusit sa prinda in fapt un grup de tinere. Este vorba de patru fete aranjate care stau pe plaja. Langa ele sunt sute de persoane care stau pe plaja, euforici de la alcool. Dar ele joaca in alta categorie!

Tanara care a consumat droguri in Mamaia, pe plaja, e cautata de DIICOT!Tinerele au fost filmate de cameraman in timp ce se drogau. Evident, acestea habar nu aveau ca sunt filmate cu zoom si se vede clar ce fac. Probabil credeau ca este vorba de o filmare la distanta. Dar se vede clar cum scot o fiola cu droguri. Una din ele trage pe nas, fara ca macar sa schiteze intentia de a se ascunde.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi DIICOT – ST Constanţa s-au autosesizat. Fac verificări pentru identificarea tinerelor care apar în imagini. In aceasta mini-vacanta de 1 Mai, multi tineri au ajuns la spital dupa ce au consumat diverse droguri, informeaza adevarul.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 May. 2018, 14:12 Life
Pe aceeași temă