Drogurile care se vand in Vama Veche. Un barman a spus adevarul despre mini-vacanta de 1 Mai. Ce au consumat tinerii teribilisti

Publicat: 02 May. 2018, 13:55 Life

Mini-vacanta de 1 Mai 2018 a luat sfarsit ieri si tinerii s-au destrablat timp de 4 zile pe litoralul romanesc.

Drogurile care se vand in Vama Veche. Un barman a spus adevarul despre mini-vacanta de 1 Mai. Acesta a sfatuit toate persoanele sa aiba grija de bautura lor. Mai ales fetele care aleg sa consume cocktailuri la pahar. Cu experienta de ani in cluburi, angajatul unei locatii din Vama Veche a spus adevarul despre tot ce se intampla in aceste locuri.

„Pentru că, pentru unii, distracţie înseamnă să iei o ’boabă’ sau un ’timbru’, se impune să luăm atitudine pentru prevenirea extinderii acestui fenomen. Ne desfăşurăm activitatea în Vama Veche şi, deşi am auzit multe poveşti ale tinerilor despre drogurile care se consumă în cluburi – care se pare că nu sunt chiar poveşti – nu am văzut niciodată vreo ’tranzacţie’. Dar poate suntem prea naivi sau modul nostru de a ne distra este diferit“, relatează cei de la Yuva Vama Veche.

Pentru ca nu vor probleme cu autoritatile, acestia ii roaga pe clienti sa consume alcool moderat. De asemenea, s-au declarat impotriva consumului de droguri, de orice fel. „Atragem atenţia asupra consumului de droguri devenit o realitate dură a zilelor noastre şi încercăm să elaborăm un Top 5 al celor mai periculoase droguri care se vând ilegal în cluburile din întreaga lume“, spun Yuva-iştii.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 May. 2018, 13:55 Life
Tags:
Pe aceeași temă