Păzea! Iubita lui Reghecampf a ieșit la atac: ”Am contactat o casă de avocatură”

Publicat: 19 oct. 2021, 10:05 Autor: Maria Apostol Vedete

Iubita lui Reghecampf, mesaj dur către cei care îi fură identitatea. Corina Caciuc s-a trezit, peste noapte, că au fost create mai multe conturi false de Facebook și Instagram, cu numele ei. 

Însărcinată în trei luni, iubita antrenorului Laurențiu Reghecampf nu are deloc liniște. Corina Caciuc e sabotată de ”admiratoare”. Mai exact, iubita Corina Caciuc s-a trezit peste noapte că deține conturi pe Instagram și pe Facebook de care habar nu avea.

”Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral. Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a declarat Corina Caciuc. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Din ce face bani Corina Caciuc

Iubita lui Reghecampf este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România. Se pare că i-a plăcut și școala și nu degeaba a ajuns atât de potentă financiar.

Corina Caciuc este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. În plus, ea are și un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf a acceptat să explice care este situația sa pe plan personal. Antrenorul a lămurit lucrurile într-un mod civilizat și a mărturisit faptul că a demarat procedura de divorț.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Publicat: 19 oct. 2021, 10:05 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă