Iubire mare între două vedete de la Antena 1! Cei doi și-au ținut relația ascunsă

Publicat: 18 iul. 2023, 17:24 Autor: Camelia Vedete

Iubire mare între două vedete de la Antena 1! Cei doi și-au ținut relația ascunsă, dar într-un final au făcut totul oficial.

Ana Bodea formează un cuplu cu Valentin Butnaru, de la Observatorul Antenei 1. Cei doi au fost surprinși ținându-se de mână într-o benzinărie. Recent, actrița și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Valentin Butnaru i-a făcut o urare specială.

Valetin Butnaru a făcut relația oficială prin mesajul de „la mulți ani” de pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la Antena 1 i-a făcut o declarație de dragoste Anei Bodea prin cuvintele scrie la fotografia postată.

La mulți ani, bodea.ada ! Cum nu avem o poză împreună, am ales the next best thing, adică o poză cu cea care îți seamănă leit și căreia i-ai insuflat pasiuni, caracter, pofta de viață, talent pe care a știut să și-l cultive și multă determinare. A fost alături de mine zilele astea, în care am bolit ca un preșcolar sensibil, cu vărsat de vânt (poveste adevărată, dar n-am avut vărsat de vânt acum și m-a făcut să realizez că ți-a moștenit sufletul nobil! Să ai o zi minunată!’, a scris Valentin Butnaru în primul mesaj. Apoi a urmat un alt mesaj în care a enumerat calitățile actriței cu fiecare literă din numele ei. ‘E ziua ei!! A cui? Păi, numele ei este:

ANA BEATRICE BODEA

Atentă…cu toți și tot ce e în jur

Neînfricată…în fața oricărui obstacol

Aprigă…dacă e amenințată o persoană dragă

Bogată…pentru că are un suflet măreț

Exaltată…atunci când visează cu ochii deschiși

Alintată…când vrea ultima afină din castron

Tare…când are de dus ceva la bun sfârșit

Ravisantă…pentru că este!

Introvertită…pentru că..actriță

Curajoasă..pentru că a înfruntat mai multe decât s-ar crede

Extrovertită…pentru că..actriță

Beligerantă… când dă de o cauză nobilă, pentru care merită luptat

Organizată…pentru că de la 3 ani a trebuit

Demnă…pentru că i-au insuflat-o părinții

Elegantă…până în toate secvențele ADN-ului

A–do-ra-bi-lă pen-tru că așa e ea!’, a scris Valentin Butnaru pe rețelele de socializare.

Ana Bodea și Valentin Butnaru, de mână în benzinărie

Valentin Butnaru și Ana Bodea ar forma un cuplu. În urmă cu câteva luni, cei doi au fost surprinși de CANCAN.RO într-o benzinărie din zona de nord a Capitalei, în timp ce se țineau de mână. Cu toate astea, cei doi nu au făcut nicio declarație în legătură cu relația lor.

Dincolo de lumina reflectoarelor, prezentatorul de la Antena 1 preferă să fie discret când vine vorba de planul amoros. De-a lungul timpului, s-a iubit cu mai multe femei celebre din România, printre care și Albertina Ionescu. După ani buni, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Publicat: 18 iul. 2023, 17:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×