VIDEO. Îți mai amintești de Laura Pausini, artista cu voce de aur? Cum arată și ce face la peste 20 de ani de la hitul ”Strani Amori”

Publicat: 04 Dec. 2020, 13:17 Vedete
VIDEO. Îți mai amintești de Laura Pausini, artista cu voce de aur? Cum arată și ce face la peste 20 de ani de la hitul ”Strani Amori”

Laura Pausini s-a născut la 16 mai 1974, în Solarolo, Ravenna, Italia. În 1993, a participat şi a câştigat Marele Premiu la Festivalul de muzică de la Sanremo cu piesa ”La solitudine”.

În acelaşi an a lansat albumul ”Laura Pausini”, care a staţionat un an întreg în Top 10 din Italia, spre sfârşitul anului fiind lansat în Olanda şi Belgia, apoi şi la nivel internaţional.

Artista a devenit cunoscută pe plan internațional odată cu lansarea piesei care a devenit rapid hit ”Strani Amori”. Pe lângă vocea caldă și inconfundabilă, artista s-a făcut remarcată printr-o frumusețe aparte, atrîgând toate privirile.

Laura Pausini a câştigat trei premii Latin Grammy pentru Best Female Pop Vocal Album, pentru albumele ”Escucha” (2005, versiunea spaniolă a albumului ”Resta in ascolto”), ”Io Canto” (2007) şi ”Primavera in anticipo” (2009).

La 8 februarie 2006 a devenit prima artistă italiană care a câştigat un premiu Grammy, respectiv premiul pentru Best Latin Pop Album cu ”Escucha”.

Laura Pausini, o femeie împlinită

În vârstă de 46 de ani, Laura Pausini arata excepțional și impresionează cu chipul său fresh și atitudinea sexy. Artista este jurat la Vocea Italiei și o prezență activă pe rețelele de socializare.

Cântăreața italiană este într-o relație de peste 15 ani cu chitaristul Paolo Carta și împreună au o fiică în vârstă de 7 ani. “A fost primul bărbat care mi-a spus că sunt frumoasă. Da, așa mi-a spus: Ești frumoasă. Două cuvinte care mi-au schimbat viața. Nimeni nu-mi spusese asta vreodată”, a mărturisit Laura Pausini, scrie profm.ro.

Laura Pausini spune că faptul că devenit mamă i-a schimbat viața. “Acum fetița mea dă sens vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să devin mamă și am reușit. Întotdeauna cred că Paola a știut cumva să aleagă momentul potrivit pentru a ajunge în viața mea. A fost o sosire cu adevărat magică ”, spunea Laura Pausini într-un interviu.

Sursa foto: Laura Pausini Facebook

 

Publicat: 04 Dec. 2020, 13:17 Vedete
Pe aceeași temă