Ironii la adresa Printului George, pentru ca practica balet! O prezentatoare TV l-a umilit in direct

Publicat: 31 aug. 2019, 13:05 Autor: madalina m. Vedete

O prezentatoare TV l-a ironizat pe primul fiu al ducilor de Cambridge, din pricina pasiunii sale pentru balet.

Ironii la adresa Printului George, totul pentru ca ar practica baletul! In acest sens, peste 300 de dansatori s-au mobilizat si au facut un gest fara precedent pentru micul regal.

Fiul Printului William si al lui Kate Middleton a fost sustinut de sute de dansatori de balet care l-au incurajat sa isi urmeze pasiunea. In acest sens, dupa ce o prezentatoare TV l-a ironizat in direct pe Printul George al Marii Britanii, dansatorii au participat la un flashmob.

Ironii la adresa Printului George

Ironii la adresa Printului George, pentru ca practica balet

Ofensele aduse copilului ce face parte din familia regala britanica nu au trecut atat de usor cu vederea. In urma cu o saptamana, prezentatoarea TV Lara Spencer l-a ironizat pe Goerge dupa ce a aflat ca el va lua lectii de dans clasic. Odata ce va incepe scoala, in septembrie, regalul are cateva noi activitati programate.

„Printul William spune ca George adora baletul. Trebuie sa iti spun ceva, William… vom vedea cat va dura asta”, a fost afirmatia facuta de Lara Spencer. Producatoarea emisiunii „Good Morning America”, de pe postul american ABC, a fost rapid aspru criticata de catre telespectatori pe retelele sociale.

Tocmai de aceea, peste 300 de dansatori au decis sa participe la un flashmob in fata studiourilor televiziunii ABC, din New York. Dupa ce prezentatoarea a facut respectivele afirmatii ironice la adresa Printului George, oamenii s-au mobilizat.

Evenimentul a avut loc in Times Square din New York, chiar in fata studiourilor unde este realizata emisiunea cu pricina. La inceputul acestei saptamani, la miscare au participat balerini de toate varstele, sub sloganul „Si baietii danseaza„. Mesajul lui Meghan Markle pentru Printul George a surprins pe toata lumea

„Sunt atat de mandru de acest gest de sustinere din partea comunitatii de dansatori, care se lupta impreuna pentru un subiect atat de important”, a scris dansatorul profesionist Alex D. Wong. El a difuzat si imagini de la flashmob, pe contul sau de Instagram, potrivit mediafax.ro.

Publicat: 31 aug. 2019, 13:05 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă
×