Irina Rimes și Mark Stam, în prima linie împotriva Coronavirusului. Ce nebunie frumoasă fac cei doi artiști

Publicat: 29 Apr. 2020, 10:20 Vedete
Irina Rimes și Mark Stam, în prima linie împotriva Coronavirusului. Ce nebunie frumoasă fac cei doi artiști

Irina Rimes și Mark Stam nu au uitat de unde au plecat, asta-i clar. În plină epidemie de coronavirus, cei doi artiști se aruncă în linia întâi în lupta împotriva temutului „carcalac”.

Cum o fac? Așa cum știu ei mai bine, prin intermediul unui festival care are scopul final de a ajuta sistemul sanitar din Republica Moldova, dar și din România. „Quarantine Fest: UNISON’G” este primul festival online cu scop caritabil. Alături de Irina Rimes și Mark Stam, vor mai „urca” pe scena „montată” virtual Vanotek și Lori, Natalia Barbu și solista Parov Stelar, Elena Karafizi.

„Muzica ne unește, este un fapt. Ne este alături în vremuri bune dar și în vremuri de neliniște și singurătate. Concertul de miercuri e un moment de respiro, de deconectare și, în același timp, prin scopul său caritabil, de reconectare,” a declarat Melania Medeleanu, fondatoare a Asociației Zi de Bine.

Un preambul: Irina Rimes lansează videoclipul piesei „Băiatul meu frumos”

Cu mai puțin de 24 de ore înainte de marele eveniment, Irina Rimes vine cu un nou cadou de sufletnpentru publicul ei. Astăzi, artista lansează piesa „Băiatul meu frumos”, o piesă sensibilă, dedicată tuturor celor care trăiesc aceeași pasiune ca artista și simt fiecare vibrație din concertele ei. În plus, piesa este pentru și despre omul care și-a pus amprenta asupra Irinei și a universului ei.

„Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori.

Scena este locul unde nu avem altă credință decât MUZICA, respiram și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește. Videoclipul piesei “Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scena cu mine.

“Băiatul meu frumos” este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și in jurul căruia mi s-a învârtit universul pana când a ajuns la ceea ce este acum. Vreau sa îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca sa ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică!”, declară Irina Rimes.

Publicat: 29 Apr. 2020, 10:20 Vedete
Pe aceeași temă