Ireal! Sufletul unei femei, surprins in timp ce ii parasea trupul VIDEO

Publicat: 15 oct. 2019, 13:34 Autor: Simona Life
Ireal! Sufletul unei femei, surprins in timp ce ii parasea trupul VIDEO

Imaginile au creat isterie pe social media, iar parerile au fost impartite.

Sufletul unei femei, surprins in timp ce ii parasea trupul. Clipul a fost vazut de peste 6 milioane de oameni, insa nu toti au fost socati de ce au vazut, multi crezand ca este o facatura.

Clipul porneste atunci trupul unei femei dedecate apare in cadru, iar la cateva secunde dupa se vede cum aparent, sufletul acesteia se desprinde din trup si zboara spre usa.

Sufletul unei femei, surprins in timp ce ii parasea trupul

Sufletul unei femei a fost surprins in timp ce ii parasea trupul

Imaginile au fost surprinse intr-un spital, iar clipul postat a devenit rapid viral. Faptul ca au fost atatea pareri impartite a reusit sa aduca un numar si mai mare de vizualizari.

In imagini se observa cum trupul neinsufletit este cufundat in intunericul din camera iar la un moment dat o lumina translucida invaluie tot.

Dupa cateva secunda, spectrul de lumina se ridica din cadavru, deplasandu-se in mijlocul camerei, dupa care o paraseste, potrivit dailystar.co.uk.

Insa multe persoane au observat multe lucruri in neregula in acest clip, si au venit cu dovezi care sa demonstreze ca totul este fals si este doar un montaj simplu, menit sa pacaleasca oamenii.

Publicat: 15 oct. 2019, 13:34 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă