Ioana Tufaru, scandal monstru! Motivul? Gigi Becali! “Acest om este un… ”

Publicat: 14 Jan. 2020, 21:12 Vedete

Ioana Tufaru a izbucnit pe pagina sa de socializare unde câteva persoane au reușit să o scoată din sărite! Totul a plecat după ce amicii ei virtuali și-au permis să vorbească urât despre Gigi Becali, cel care i-a dat ei o casă în care să locuiască, fără să plătească nimic.   

Tot scandalul a pornit de la niște declarații mai vechi făcute de Gigi Becali, în care spune că ar eutanasia animalele fără adăpost, în contextul vechi, de acum câțiva ani, când mai mulți copii sau alte persoane au fost mușcate de câini.

Una dintre prietenele virtuale ale Ioanei Tufaru a postat un mesaj dur la adresa lui Becali în care spune că ”dacă construiești 10 biserici nu înseamnă că ești creștin”, și că afaceristul ajută oamenii de fațadă, oameni care ies la cerșit cu copii mici și fură din magazine.

Tufaru a postat imediat un mesaj pe pagina sa în care o pune la zid pe cea care și-a permis să scrie asemenea lucruri despre Becali, Îngerul ei, așa cum îi spune Ioana celui care i-a întins o mână de ajutor în urmă cu câțiva ani. Afaceristul i-a dat o garsonieră în care să locuiască, să nu mai stea pe străzi, în plus, îi plătește și toate cheltuielile lunare la locuință.

Ioana Tufaru: „Becali este un Înger al lui Dumnezeu trimis pe pământ să facă mult BINE”

Cum își permite drogata asta să îl jignească așa pe Îngerul nostru??? Un om care dă case oamenilor nevoiași!!! Datorită lui, noi, de aproape 5 ani, locuim într-o garsonieră oferită de dânsul!!! Ei să-i fie RUȘINE, nu lui care ajută atâția oameni nevoiași!!! Să-ți fie rușine ție și tuturor celor care gândesc rău, doresc rău și jignesc acest Înger al lui Dumnezeu trimis pe pământ să facă mult BINE!!!, a scris fiica Andei Călugăreanu.

Ei bine, de aici a și început un scandal monstru! Asta pentru că nu toți prietenii ei virtuali erau de acord cu ea.

Foarte urât dacă încurajează uciderea animăluțelor fără adăpost! Și să ajute măcar oamenii, fără a prezența televiziunilor acest lucru!, i-a scris unul din internauți, Ioanei.

 “Crede-mă că o face și fără televiziuni!!! Este un Înger acest om!”, a răspuns Ioana Tufaru.

Tufaru: „Becali este omul datorită căruia eu și familia mea avem unde să stăm”

 “Văd. Ar ucide toate necuvântătoarele!, a revenit internautul.

 “Te rog frumos să nu mai vorbești urât la adresa lui! Nu suport! Este omul datorită căruia eu și familia mea avem unde să stăm!!!, a răspuns imediat Tufaru.

“Norocul e că nu-l va alege nimeni! Și că duce lipsă totală de diplomație! Atât timp cât nu e om, nu-I pot “vorbi” frumos! Ar trebui să fii om, Ioana, nu să amesteci una cu cealaltă, nu să-i mulțumești unuia care ție ți-a dat, din diverse motive, iar altora vrea să le ia până și viața!!”, continuă internautul.

 “Nu te mai obosi cu explicațiile că nu mă convingi! Te-am șters din listă! Cine vorbește și gândește rău de acest om, nu îmi poate fi prieten!”, a conchis Ioana.

“Invidioasă pe Becali? De ce aș fi? Este primitiv, needucat, rău, cu ifose de mare domn… Domn?! El?! Nu are cum, nu a avut capacitatea de a face salturi de generații! El iubește mirosul de usuc de oaie! Despre ce vorbim?!”, i-a scris un alt prieten virtual.

 Ioana Tufaru, nervoasă pe cei care și-au permis să se ia de Becali, ”Îngerul” ei

Acest om este un Înger și nu are dreptul nimeni să îl jignească!!!, i-a răspuns Tufaru.

Sătulă să răspundă tuturor celor care nu gândesc la fel ca ea sau care își permit să gândească sau să scrie lucruri urâte despre Gigi Becali, Ioana Tufaru a început să-i șteargă din lista ei de prieteni virtuali. Ulterior, aceasta a postat un alt mesaj dedicat celor care au rămas în lista ei:

Bună dimineața… nu știu dacă se observă, dar numărul persoanelor din lista mea începe să scadă… mi se pare normal ca în listă să țin pe cine vreau și pe cine merită!!! Ca să fim pe bune înțeleși… cine jignește un om ca domnul Becali nu are ce să caute în lista mea și nici să îmi fie prieten!!! Dacă vrei să rămâi în lista mea, abține-te de la orice comentariu rău intenționat, accept un semnuleț sau nimic!!! E mai corect așa!!! O zi frumoasă celor care ați mai rămas în lista mea! Va îmbrățișez!!!”. 

Publicat: 14 Jan. 2020, 21:12 Vedete
Pe aceeași temă