Ce mesaj i-a transmis Ioana Tufaru lui Gigi Becali, după ce a aflat că a devenit bunic

Publicat: 24 Jun. 2020, 10:24 Vedete

Ce mesaj i-a transmis Ioana Tufaru lui Gigi Becali când a aflat că a devenit bunic! Fiica lui, Teodora, a născut primul copil.

Gigi Becali este în culmea fericirii de când fiica lui, Teodora, în vârstă de 25 de ani, a adus pe lume primul copil: o fetița perfect sănătoasă care a cântărit, la naștere, 3,9 kilograme. Despre sarcina Teodorei Becali a anunțat CIAO.RO în exclusivitate, AICI, în urmă cu multe luni, când atât ea, cât și întreaga familie țineau secret această minune.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a devenit bunic pentru prima oară, când Teodora a născut-o pe micuța Maria. Printre cei care l-au felicitat pe afacerist, și pe întreaga familie, s-a numarăt și Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, cea pe care Becali a ajutat-o enorm și încă o face. Ioana a primit de la acesta o garsonieră în care să locuiască, și unde are toate condițiile, ba mai mult, nu o costă nici întreținerea sau cheltuielile pentru că le achită Becali. Pe lângă faptul că i-a oferit un acoperiș deasupra capului, Becali are grijă ca săptămânal să îi trimită de mâncare sau bani, atât ei, cât și restul famiilor pe care le ajută.

Ioana Tufaru: „Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți!!!”

Când a aflat că Becali a devenit bunic, Ioana Tufaru i-a transmis un mesaj public, pe care l-a postat pe pagina ei de socializare:

“Îngerul nostru, Domnul Becali, este bunic…. S-a născut nepoțica Maria!!!! Multă sănătate și bun venit în familia frumoasă a d-lui Becali! Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți!!!”, este mesajul Ioanei Tufaru pentru Gigi Becali!

Teodora Becali, fiica cea mare a lui Becali, este căsătorită cu Mihai Mincu din toamna lui 2019, iar în urmă cu câteva zile, aceștia au devenit părinți pentru prima dată.

Publicat: 24 Jun. 2020, 10:24 Vedete
Pe aceeași temă