Ioana Ginghină, adevărul despre divorţ: ”De-a lungul acestui proces am descoperit multe lucruri”

Publicat: 31 Jan. 2020, 10:05 Vedete

Ioana Ginghină a trecut printr-o perioadă grea din viaţa sa, însă a demonstrat că este o femeie puternică. Acum vedeta vorbeşte fără reţineri despre acele momente, ba chiar şi-a dat seama că divorţul i-a adus în final fericirea.

Vestea separării de Alexandru Papadopol a venit ca un şoc pentru toţi cei care îi admirau şi iubeau. Chiar dacă au pozat într-o familie fericită, lucrurile nu mai funcţionau între cei doi actori.

În cadrul unui interviu, Ioana Ginghină a mărturisit că divorţul a schimbat-o şi a făcut-o să conştientizeze anumite lucruri pe care le ignorase până atunci.

Actriţa povesteşte faptul că în acest moment se simte mult mai liberă şi are mult mai mult timp pentru ea. În plus, Ioana Ginghină şi-a reluat activităţi care cândva îi făceau plăcere şi a redescoperit frumuseţea timpului petrecut alături de prieteni în vacanţe.

„Eu când am ales să vorbesc despre divorţ era deja după un an de când noi discutam, deja lucrurile erau clare. Nu a fost cu scandal, nici măcar când era o perioadă de criză. Viaţa mea e refăcută, sunt ok, sunt bine. De-a lungul acestui proces am descoperit multe lucruri. Am mai mult timp pentru mine, pentru că copilul este şi la tată, am început să fac cursuri de dezvoltare personală, ies mai mult, merg în vacanţă cu prietenii. Am şi afacerea mea, am avut o perioadă foarte bună şi financiar”, a spus Ioana Ginghină la Antena 1.

Ioana Ginghină, sfaturi pentru femei

După experienţele prin care a trecut în ultima perioadă, Ioana Ginghină a oferit câteva sfaturi femeilor care trec prin aceleaşi momente dificile, mai ales când sunt implicaţi şi copiii.

”Sunt în relație foarte bună cu Alexandru, chiar acum, pe drum, am vorbit. Și nu numai că sunt foarte bune, dar și colaborăm foarte bine. De asta zic, am un mesaj pentru orice femeie care se află într-o situație în care nu știe ce și cum să facă … Dacă părinții sunt ok la cap și știu cum să managerieze situația, copilul nu suferă”, a declarat Ioana Ginghină.

Publicat: 31 Jan. 2020, 10:05 Vedete
Pe aceeași temă