Ioana Ginghină și-a învățat lecția. Greșeala pe care o regretă și astăzi

Publicat: 21 apr. 2024, 11:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ioana Ginghină a recunoscut că a făcut o mare greșeală Crăciunul trecut și că a regretat enorm. Actrița a declarat că anul acesta a luat decizia corectă și că așteaptă cu nerăbdare sărbătorile.

Anul trecut, Ioana Ginghină a început vacanța mai devreme și a petrecut Crăciunul în Zanzibar. Chiar dacă a avut parte de momente frumoase, actrița a spus că a regretat că nu a făcut sărbătorile de iarnă acasă, alături de familia. Ea a mai spus că și-a învățat lecția și că nu va mai face Crăciunul în altă țară.

Fosta soție a lui Alexandru Papadopol a mai spus că este obsedată de Crăciun de mică și că se apucă să decoreze casa de pe 15 decembrie. Ea cumpără din timp și cadouri pentru cei dragi.

Ioana Ginghină și-a învățat lecția

„Toată lumea zice de ce sunt eu obsedată cu Crăciunul și decorez de pe 15 noiembrie și mă apuc de cumpărat cadouri foarte din timp, pentru că ai mei, cumva, chiar dacă era perioada aceea (n.r. Epoca de Aur), noi țineam foarte mult la partea asta de Crăciun. Venea Moș Crăciun, venea un vecin care se îmbrăca în Moș Crăciun, mergeam cu părinții, cumpăram un brad, undeva pe 22 -23 decembrie, foarte aproape de Crăciun. Tata punea prima dată beculețele, după aceea noi, restul, puneam ornamentele.

Era perioada aia în care nu se găsea nimic. Oricât de auster era până în momentul ăla, de Crăciun era cu de toate. Și asta îmi aduc aminte foarte mult în perioada asta și de aceea țin foarte mult să fiu alături de familie de Crăciun. Anul trecut am plecat în Zanzibar de Crăciun. A fost primul an în care nu am făcut cu familia și am regretat teribil. De asta anul acesta plec după, tocmai ca să nu mai pățesc ce am pățit anul trecut”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit unica.ro.

Foto: scoial media

Publicat: 21 apr. 2024, 11:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×