Ioana divorțează de Ilie Năstase! A depus actele, iar acum se vorbește de partaj

Publicat: 26 Oct. 2021, 11:13 Vedete

 Ioana Năstase a anunțat recent faptul că ”un capitol din viața mea a luat sfârșit”, ceea ce a dus cu gândul la despărțirea de Ilie Năstase. Se pare că bruneta a depus deja actele de divorț.

Ioana Năstase anunțase pe rețelele de socializare, printr-un mesaj, faptul că un capitol din viața ei s-a încheiat.

Fapt ce a dus cu gândul la despărțirea de fostul tenismen Ilie Năstase. Acesta se află, acum, în fața celui de-al cincilea divorț. Soția lui, Ioana, a depus anul acesta a doua acțiune de divorț, în instanță.

Ioana divorțează de Ilie Năstase

Potrivit Wowbiz, în urmă cu cinci zile, bruneta a mers la Judecătoria Constanța și a depus actele de divorț. Potrivit informațiilor, dosarul a intrat pe rolul secției civile ”minori și familie”, dar primul termen nu a fost, încă, fixat.

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că aceasta experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog, să mă înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște si puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!❤️?”, a fost mesajul scris de Ioana pe Facebook.

Nu este prima oară când Ioana Năstase introduce acțiunea de divorț. Anul acesta, în luna martie, bruneta avea de gând să nu îi mai fie soție fostului tenismen. În luna iunie, însă, a renunțat și s-a împăcat cu acesta.

 

Publicat: 26 Oct. 2021, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă