Inundatii in Constanta si Mamaia. Ploaia torentiala a facut ravagii. Circulatia e ingreunata VIDEO

Publicat: 29 Jul. 2018, 17:44 News 3

Aproape 40 de reclamaţii au fost primite la Regia de Apă, echipe ale acesteia intervenind pentru îndepărtarea apei de pe carosabil.

Inundatii in Constanta si Mamaia.Mai multe străzi din municipiul Constanţa şi din Mamaia au fost inundate duminică după amiază în urma unei ploi torenţiale, circulaţia rutieră desfăşurându-se cu dificultate în mai multe zone.

Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome Judeţene de Apă Constanţa, ploile torenţiale care au căzut duminică după amiază au dus la acumularea unor cantităţi însemnate de apă pe străzile din municipiul Constanţa, depăşind în unele zone debitele de preluare ale sistemului de canalizare.

Inundatii in Constanta si Mamaia

Sursa video: Facebook Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania

Astfel, la dispeceratul RAJA s-au înregistrat 38 de reclamaţii, cele mai multe venind din staţiunea Mamaia, zona Mamaia Nord şi cartierele Coiciu, Faleză Nord, Km 5, Bulevardul Soveja, bulevardul Mamaia – Delfinariu, dar şi zona centrală a oraşului.

Inundatii in Constanta si Mamaia. Ploaia torentiala a facut ravagii. Circulatia e ingreunata VIDEO“În prezent sunt constituite nouă echipe de intervenţie la nivelul municipiului Constanţa, dotate cu wome, vidanje şi pompe de mare putere, care acţionează pentru remedierea tuturor solicitărilor primite la dispeceratul societăţii, dar şi pentru degajarea carosabilului în zonele predispuse la inundaţii: Dacia, Delfinariu, bulevardul Ferdinand, bulevardul Aurel Vlaicu, asigurând permanenţa în toată această perioadă”, au precizat reprezentanţii RAJA.

Inundatii in Constanta si Mamaia. Ploaia torentiala a facut ravagii. Circulatia e ingreunata VIDEODe asemenea, circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu dificultate în aceste zone din cauza apei de pe carosabil.

Publicat: 29 Jul. 2018, 17:44 News 3
Pe aceeași temă